Dutch Diva`s

Eigenschappen Dutch Diva`s boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Dutch Diva`s boeken?

Dutch Diva`s boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dutch Diva`s.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dutch Diva`s.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dutch Diva`s ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dutch Diva`s plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dutch Diva`s

Extra informatie Dutch Diva`s

Twee fantastische zangeressen besloten in het voorjaar van 2000 om hun krachten te bundelen. De Dutch Divas waren geboren.

Marga Bult en Maggie McNeal bogen samen op een ongekend lange ervaring (waaronder 6x deelname Euro Songfestival) en dat is te merken ook !

Hun spetterende show is samengesteld uit gekend wereldrepertoire en eigen stukken, overgoten met een hedendaagse muzikale saus, die gecre?erd werd door top arrangeurs, musici en producers.

Uniek is dat Marga en Sjoukje samen meer dan 50 hitnoteringen hebben gehad en dat hun entertainment ervaring schier eindeloos is.

Solistisch maar ook als frontladies bij Babe en Mouth McNeal hebben zij all over the world concerten gegeven en shows verzorgt.

Samen ontvingen de Divas in de loop der jaren meer dan 30 nationale en internationale onderscheidingen, getuigschriften en awards. Zij stonden met de groten der aarde op het toneel waaronder Julio Igglesias, Michael Jackson,

Rod Steward, Shirley Bassey, Joe Cocker, Bette Middler, Sammy Davis jr.

The Backstreet Boys, Jean “Toets” Tielemans, Johnny Logan,Gloria Estefan

Gilbert Becaud en Ed Sullivan.

Als de Divas optreden dan verandert er iets in de zaal. De aandacht wordt vanaf de eerste minuut gegrepen en niet meer losgelaten totdat “the party” over is.

Door hun unieke samenwerking zijn de dames trendsetters en dat schept verplichtingen.

Sjoukje en Marga voldoen, avond aan avond aan die verplichting en maken de verwachtingen, van welk publiek en in welke ambiance dan ook, altijd weer voor meer dan 100 procent waar !

Een lange lijst van sympathie betuigingen van opdrachtgevers is daar het plezierige en door de Divas zeer gewaardeerde bewijs van.

DUTCH~DIVAS, A PROVED WAY TO REAL ENTERTAINMENT?..!

Dutch Diva`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dutch Diva`s.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dutch Diva`s, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dutch Diva`s en de eventuele overige kosten om een optreden van Dutch Diva`s mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dutch Diva`s.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dutch Diva`s. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dutch Diva`s checken, een gratis optie plaatsen op Dutch Diva`s en de boeking(en) van Dutch Diva`s voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dutch Diva`s, BOEKINGSBUREAU Dutch Diva`s, BOEKINGSBURO Dutch Diva`s, ENTERTAINMENTBUREAU Dutch Diva`s, ENTERTAINMENTBURO Dutch Diva`s, ARTIESTENBUREAU Dutch Diva`s, BOEKINGSKANTOOR Dutch Diva`s, IMPRESARIAAT Dutch Diva`s, MUZIEKBURO Dutch Diva`s, MUZIEKBUREAU Dutch Diva`s, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dutch Diva`s, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dutch Diva`s, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dutch Diva`s.

Offerte Dutch Diva`s aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag