Duo Karst

Eigenschappen Duo Karst boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Duo Karst boeken?

Duo Karst boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Duo Karst.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Duo Karst.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Duo Karst ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Duo Karst plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Duo Karst

Extra informatie Duo Karst

Duo Karst bestaat uit moeder Jannie Karst-Dubbelboer en zoon René Karst.

Het eerste gezamenlijke optreden van Duo Karst was in 1981 in kerkgebouw De Vredehorst, voor de plattelandsvrouwen van Hoogeveen. Veel optredens volgden, waarbij ook de dochters Erika en Tanja werden betrokken. Met de Regio Artiestenshow trokken ze door Noord- en Oost-Nederland.

In 1983 werd de eerste lp met Drents-talige liedjes aangeboden aan gedeputeerde Jan Hollenbeek Brouwer. In 1983 startte men met de zgn. Drentse Aovend, met muziek, schetsjes, conferences en verhalen. Jarenlang was dit een succesvolle formule, waaraan werd meegewerkt door o.a. Marga Kool, Gerrit Kuipers, Alie Brals-Luinge en Roel Reijntjes. In 1985 verscheen de lp Ik hol van Drèents, met liedjes voor kinderen gezongen door Erika Karst.

In 1986 werd de band tussen het Canadese Vancouver en Coevorden herdacht. De premier van Britisch Columbia, Bill van der Zalm, kwam voor de feestelijkheden over en zong met het Coevorder Mannenkoor en het Duo Karst het door Jannie en Rene geschreven lied Coevorden Vancouver. In 1998 was de 75e verjaardag van dichter Roel Reijntjes aanleiding een cd samen te stellen van liedjes gebaseerd op diens teksten: De Dichter en de Oel. In 1993 begon het duo met het samenstellen en opnemen van een repertoire van ‘oude’ schoolliedjes, waarmee men door geheel Nederland optrad. In 1989 betrok men een eigen studio in Zuidwolde.

Duo Karst boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Duo Karst.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Duo Karst, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Duo Karst en de eventuele overige kosten om een optreden van Duo Karst mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Duo Karst.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Duo Karst. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Duo Karst checken, een gratis optie plaatsen op Duo Karst en de boeking(en) van Duo Karst voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Duo Karst, BOEKINGSBUREAU Duo Karst, BOEKINGSBURO Duo Karst, ENTERTAINMENTBUREAU Duo Karst, ENTERTAINMENTBURO Duo Karst, ARTIESTENBUREAU Duo Karst, BOEKINGSKANTOOR Duo Karst, IMPRESARIAAT Duo Karst, MUZIEKBURO Duo Karst, MUZIEKBUREAU Duo Karst, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Duo Karst, ARTIESTENBOEKINGSBURO Duo Karst, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Duo Karst.

 

Offerte Duo Karst aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag