Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Harry Wijnhoven boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Harry Wijnhoven boeken?

drs. Harry Wijnhoven boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Harry Wijnhoven.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Harry Wijnhoven.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Harry Wijnhoven ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Harry Wijnhoven plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Harry Wijnhoven

Als resultaat in en uit de praktijk telt!

“Het leven, en dus ook een crisis, is net Ganzenborden: Je kunt iedere keer opnieuw beginnen en weer winnen, tenzij je in de put blijft zitten.”

Ondernemer Harry Wijnhoven had voor zijn dertigste al zijn eerste miljoen binnen. Tegenwoordig runt hij een `geluksonderneming’ genaamd W-cair. Hij coacht mensen uit met name de quote 500, maar ook thuis- en daklozen, in gelukkig zijn.

Harry is een selfmade man. Na het VWO ging hij bedrijfseconomie studeren op de Universiteit in Tilburg en besloot na een jaar studie gelijk ook maar te solliciteren als leraar bedrijfseconomie, onder het motto: “alles is mogelijk, als je er maar voor gaat!”. Al op zijn 20ste gaf hij in de bovenbouw VWO les aan leerlingen van zijn eigen leeftijd. Toen de school computers nodig had, regelde Harry het en zo ontstond zijn eerste IT-bedrijf. Binnen no-timeleverde hij aan onderwijsinstellingen in het hele land. Na het behalen van zijn 1ste miljoen ging hij gewoon voor het 2de en verder. Hij verkocht de zaak en nam uiteindelijk als directeur van een bedrijf met 425 medewerkers afscheid van de IT-sector.

Daarna startte hij zijn `geluksonderneming’, een commercieel en sociaal bedrijf. Harry helpt medemensen meer te bereiken door hun eigen talenten en passie te ontwikkelen, door middel van een no-nonsense aanpak.

Hij geeft daarnaast, als gastdocent, les op de Hogeschool Fontys, is interim COO, integriteitmanager, oplosser en inspirator. Al 27 jaar getrouwd en als trotse vader van twee dochters heeft hij altijd, naast zijn successen, gekozen voor een goede privéwerk balans. Hij ‘leeft het voorbeeld’ van wat hij allemaal zegt.

Harry Wijnhoven werkt o.a. volgens de MindMaster techniek. Dit is gebaseerd op de laatste neurocardiologische en neurofysiologische kennis over de werking van het menselijk brein. Geen vage poespas dus, maar een op resultaat gericht meetbaar instrument. Hierdoor weet hij door te dringen tot de kern van iemands functioneren. Harry kan MindMaster overal op toepassen. Ook op groepsprocessen. Zo lukt het hem om niet (optimaal) functionerende teams en medewerkers inzicht te geven en hen ineens wél te laten samenwerken en nog optimaler te laten presteren.

Harry is een authentieke ‘EN’ denker, heeft een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit en hij denkt en handelt in oplossingen. Harry’s lezingen zijn pragmatisch, interactief, to the point en nuttig, zonder theoretisch ‘geleuter’.

Met zijn verschillende universitaire bedrijfseconomische- en organisatorische opleidingen, zijn ruime personal executive coach ervaring en de GBV (Gezond Boeren Verstand) praktijkopleiding, is hij ervaringsdeskundig, zowel op proces- als op mens niveau, op een zeer breed vlak. Als bedrijfseconoom, pragmaticus, communicatiedeskundige, realist, integere ‘out of the box denker’ en als managementgeneralist, maar zeker op bepaalde vlakken ook een functioneel specialist, is hij ook een echte EHBC’er (Eerste Hulp Bij Crisissen/Conflicten).

Harry kan over veel onderwerpen een boeiend, leerzaam, inspirerend en praktisch verhaal houden, of het nu voor 10 of voor 500 mensen is. Zijn lezingen vergroten de eigen verantwoordelijkheid en het pro-actief zijn van de deelnemers en leiden tot operational excellence, hebben een hoge ROI en zijn confronterend, passievol, provocatief, improviserend, enthousiasmerend en reflecterend, waarbij respectvolle humor als middel wordt gebruikt. Ervaar het zelf!

drs. Harry Wijnhoven boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Harry Wijnhoven.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Harry Wijnhoven, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Harry Wijnhoven en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Harry Wijnhoven mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Harry Wijnhoven.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Harry Wijnhoven. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Harry Wijnhoven checken, een gratis optie plaatsen op drs. Harry Wijnhoven en de boeking(en) van drs. Harry Wijnhoven voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Harry Wijnhoven, BOEKINGSBUREAU drs. Harry Wijnhoven, BOEKINGSBURO drs. Harry Wijnhoven, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Harry Wijnhoven, ENTERTAINMENTBURO drs. Harry Wijnhoven, ARTIESTENBUREAU drs. Harry Wijnhoven, BOEKINGSKANTOOR drs. Harry Wijnhoven, IMPRESARIAAT drs. Harry Wijnhoven, MUZIEKBURO drs. Harry Wijnhoven, MUZIEKBUREAU drs. Harry Wijnhoven, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Harry Wijnhoven, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Harry Wijnhoven, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Harry Wijnhoven.

 

Offerte drs. Harry Wijnhoven aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag