Eigenschappen Martin Gaus boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Martin Gaus boeken?

Martin Gaus boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Martin Gaus.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Martin Gaus.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Martin Gaus ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Martin Gaus plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Martin Gaus

Lachend leren werkt het beste

Je bent auteur van vier absolute bestsellers over het gedrag van honden en katten. Je hebt een eigen professionele studio om je programma’s over dieren op te nemen. Je staat aan de basis van vijf dierencrematoria, waarvan één in België en je hebt een franchise organisatie in het leven geroepen, waar in Nederland dertig en in België twaalf hondenscholen bij zijn aangesloten. Heb je mensen dan nog iets te vertellen? Natuurlijk, als Martin Gaus van wal steekt, dan begint hij bij dieren. Daar ligt tenslotte zijn oorspronkelijke kennis.

Het bruggenhoofd naar de mens is snel geslagen. De socio-biologie biedt wat dat betreft een handleiding.

Maar bovenal is daar de presentatie van Martin Gaus zelf. Wervelend. Gedreven. Ondersteund door fantastische videobeelden en doorspekt met humor. Humor, dat vooral. Zijn motto: lachend leren werkt het beste.

Wie zijn vergelijkingen tussen mens en dier durft te doorstaan, is straks een unieke ervaring rijker, want zijn lezingen en gedragscursussen zijn niet uitsluitend bestemd voor instructeurs van honden. Elke bedrijfsmedewerker, van topkader tot werkvloer, zal het verhaal van Martin Gaus in zijn dagelijkse werkzaamheden verwerken.

Martin Gaus werd in 1944 als zoon van een vleeshandelaar geboren. Na zijn opleiding aan de Middelbare Handelsschool concludeerde hij al snel dat het beroep van slager geen roeping voor hem was. Meer arbeidsvreugde ontleende hij aan zijn volgende werkgever, een staalbedrijf. Daar maakte hij vlot carrière, begon na enkele jaren voor zichzelf en trok zich na drie jaar alweer terug. Succes viel hem niet te ontzeggen, maar de motivatie van een aantal medewerkers viel hem bitter tegen. Martin Gaus is gewend aan presteren. Vijftien jaar oud werd hij al voor het Nederlands honkbalteam geselecteerd. Als speler en coach is hij die sport jarenlang trouw gebleven. Met een opzienbarend initiatief, de vestiging van een dierenhotel in Lelystad, legde hij de basis van wat tegenwoordig het `imperium-Gaus´ genoemd wordt.

Martin Gaus boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Martin Gaus.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Martin Gaus, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Martin Gaus en de eventuele overige kosten om een optreden van Martin Gaus mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Martin Gaus.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Martin Gaus. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Martin Gaus checken, een gratis optie plaatsen op Martin Gaus en de boeking(en) van Martin Gaus voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Martin Gaus, BOEKINGSBUREAU Martin Gaus, BOEKINGSBURO Martin Gaus, ENTERTAINMENTBUREAU Martin Gaus, ENTERTAINMENTBURO Martin Gaus, ARTIESTENBUREAU Martin Gaus, BOEKINGSKANTOOR Martin Gaus, IMPRESARIAAT Martin Gaus, MUZIEKBURO Martin Gaus, MUZIEKBUREAU Martin Gaus, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Martin Gaus, ARTIESTENBOEKINGSBURO Martin Gaus, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Martin Gaus.

 

Offerte Martin Gaus aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag