Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Harry de Haas boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Harry de Haas boeken?

drs. Harry de Haas boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Harry de Haas.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Harry de Haas.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Harry de Haas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Harry de Haas plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Harry de Haas

Innovatie, insights, leiderschap, creativiteit en discipline
“Innovatie is een mooi en gewild woord, maar echte innovatie is uiterst moeilijk. Innovatie begint bij de mens in de organisatie. Daarom is de cultuur binnen de organisatie een essentieel onderdeel van innovatie.”

Inspirationeel en energiek, dat zijn de woorden die het beste passen bij Harry de Haas, professional op het gebied van marketing en sales en ervaren bouwer van succesvolle teams. Gepassioneerd vertelt Harry over innovatie, insights, leiderschap, creativiteit en discipline. Harry is veelvuldig zeer succesvol als spreker ingezet. Hij weet zijn publiek uit te dagen, te boeien en te raken. Op creatieve wijze zorgt hij voor een enerverende interactie met de zaal. Hij krijgt zijn publiek werkelijk aan het denken over het onderwerp.

Na zijn afgeronde studie economie aan de Universiteit van Amsterdam, heeft Harry rijke ervaring opgedaan in diverse commerciële functies bij o.a. Heineken, Smiths Food Group en Kraft Foods. Hij heeft gewerkt met aansprekende A-merken zoals Heineken, Milka, Smiths, Amstel, Pepsi en Crystal Clear. Sinds 2012 is hij werkzaam als Vice President Consumer Markets Sales bij Ziggo. 

De combinatie van aansprekende voorbeelden uit de praktijk met een gedegen theoretisch kader, maakt zijn bijdrage waardevol. Zijn presentaties zijn inhoudelijk vernieuwend. Harry verdiept zich goed in zijn publiek en opdrachtgever en stemt zijn verhaal daar naar behoefte op af. Hij heeft ervaring met een uiteenlopend publiek in zeer diverse branches. Zonder uitzondering is telkens zijn bijdrage als meest waardevolle van de dag beoordeeld.

Harry is kortom een energieke en inspirerende spreker die zijn rijke ervaring uit het bedrijfsleven combineert met een boeiende en pakkende vorm van presenteren. Harry is breed inzetbaar: als spreker, inspirator, facilitator, trainer of paneljurylid.

drs. Harry de Haas boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Harry de Haas.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Harry de Haas, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Harry de Haas en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Harry de Haas mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Harry de Haas.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Harry de Haas. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Harry de Haas checken, een gratis optie plaatsen op drs. Harry de Haas en de boeking(en) van drs. Harry de Haas voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Harry de Haas, BOEKINGSBUREAU drs. Harry de Haas, BOEKINGSBURO drs. Harry de Haas, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Harry de Haas, ENTERTAINMENTBURO drs. Harry de Haas, ARTIESTENBUREAU drs. Harry de Haas, BOEKINGSKANTOOR drs. Harry de Haas, IMPRESARIAAT drs. Harry de Haas, MUZIEKBURO drs. Harry de Haas, MUZIEKBUREAU drs. Harry de Haas, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Harry de Haas, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Harry de Haas, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Harry de Haas.

 

Offerte drs. Harry de Haas aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag