Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Arie Voorburg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Arie Voorburg boeken?

Arie Voorburg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arie Voorburg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arie Voorburg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arie Voorburg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arie Voorburg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Arie Voorburg

Senior Consultant die zich inzet voor een duurzame stedelijke omgeving.

Arie Voorburg heeft zijn wereldwijsheid opgedaan in de 10 jaar dat hij op zee werkte als officier bij de koopvaardij. Studeerde vervolgens (systeem)ecologie en filosofie. Hij raakte gefascineerd door het fenomeen ‘stad’ in al zijn facetten: in de glans- en schaduwkant. Eenmaal aan de wal wordt Arie de grondlegger van het Socio Ecologisch Urbanisme. Een innovatief denkraam voor duurzame stedelijke ontwikkeling. Het geeft richting aan zijn werk als strategisch consultant bij een toonaangevend, internationaal advies- en ingenieursbureau.

Arie daagt zijn gehoor uit met een dynamisch, inspirerend en wenkend toekomstperspectief voor steden in de 21e eeuw. Hij laat zien hoe innovatieve, technologische concepten praktisch toepasbaar zijn in de steden van nu en straks. En welke vaak onbenutte mogelijkheden ‘de natuur’ ons op een presenteerblaadje aanreikt. Hij laat zien dat en hoe dat zich uitbetaalt: niet alleen economisch, maar ook in meer welzijn en betere leefbaarheid. Hij is een creatieve anders- en dwarsdenker, wars van vooronderstelingen en dogma’s. Intellectueel, bedachtzaam, maar ook gedreven en betrokken.Kortom, een inspirerend en vernieuwend spreker.

Arie gelooft dat een duurzaam sociaal-economische transformatie van steden bereikbaar is. Door lange termijn opbrengsten, korte termijn kosten en innovatieve financieringsvormen slim met elkaar te verbinden. Hoe elkaar versterkende waardeketens kunnen zorgen voor ‘stedelijke buzz’: meer concurrentiekracht, betere benutting van menselijk kapitaal en talent, meer sociaal culturele openheid en nieuwe ecologische waarden.

Verontwaardigd over ongelijkheid, sociale uitsluiting, armoede, onrecht en polarisatie in ‘zijn’ stad, Rotterdam, werd Arie mede-oprichter van het Urban Innovation Lab, dat streeft naar beter benutting van het potentieel van onze multiculturele en multimediale rijkdom.

Arie geeft internationale masterclasses, colleges, lezingen, spreekt op congressen en publiceert. 

Arie Voorburg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arie Voorburg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arie Voorburg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arie Voorburg en de eventuele overige kosten om een optreden van Arie Voorburg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arie Voorburg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arie Voorburg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arie Voorburg checken, een gratis optie plaatsen op Arie Voorburg en de boeking(en) van Arie Voorburg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arie Voorburg, BOEKINGSBUREAU Arie Voorburg, BOEKINGSBURO Arie Voorburg, ENTERTAINMENTBUREAU Arie Voorburg, ENTERTAINMENTBURO Arie Voorburg, ARTIESTENBUREAU Arie Voorburg, BOEKINGSKANTOOR Arie Voorburg, IMPRESARIAAT Arie Voorburg, MUZIEKBURO Arie Voorburg, MUZIEKBUREAU Arie Voorburg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arie Voorburg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arie Voorburg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arie Voorburg.

 

Offerte Arie Voorburg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag