Plaatshouder

Eigenschappen mr. Bram Moszkowicz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

mr. Bram Moszkowicz boeken?

mr. Bram Moszkowicz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van mr. Bram Moszkowicz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van mr. Bram Moszkowicz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van mr. Bram Moszkowicz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van mr. Bram Moszkowicz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie mr. Bram Moszkowicz

Voormalig advocaat en spraakmakende mediapersoonlijkheid
Abraham Moszkowicz groeide op in Maastricht als de jongste zoon van Bertha Bessems en Max Moszkowicz.Max Moszkowicz is de strafpleiter die het strafrecht uit het niets op de kaart zette in Nederland. Bram trad met trots in zijn voetsporen en zette zijn baanbrekende werk voort, jarenlang samen met zijn vader; zijn leermeester, grote voorbeeld en bovenal steun en toeverlaat.Al snel groeide het kantoor uit tot een familiebedrijf en zwaaide Bram de scepter over het succesvolle kantoor in Amsterdam. Ruim 25 jaar lang stond Bram duizenden cliënten bij in binnen- en buitenland. Het hebben en houden van een rechte rug is voor Bram van levensbelang. Hij is wars van vriendjespolitiek en kende geen angst om te doen wat een juiste behandeling van de zaak en de optimale bijstand van zijn cliënten vergde.Talloze zaken waren spraakmakend door de ernst van de verdenking of de persoon van de verdachte. Menigeen zal de zaak Bouterse, Klaas Bruinsma, Cor van Hout of Willem Holleeder nog voor ogen staan. De behandeling van zaak van politicus Wilders werd zelfs dagenlang live op televisie uitgezonden. Niet alleen wraakte Bram de rechtbank met succes, ook fileerde hij de getuige en raadsheer Schalken, die zich vervolgens genoodzaakt zag af te treden.Door de pers op de voet gevolgd vanwege zijn flamboyante optreden, maar nimmer te ongeduldig of arrogant om rustig tekst en uitleg te geven, hetgeen vaak noodzakelijk bleek voor het strafproces.Hoewel Bram zijn toga definitief aan de wilgen heeft moeten hangen, kan hij bogen op diepgaand inzicht en jarenlange ervaring van formaat. Zijn charismatisch karakter en bevlogen manier van spreken maken hem zeer gewild voor radio- en televisie-optredens. De strafrechtelijke ontwikkelingen volgt hij nauwgezet en nimmer schuwt hij het kritisch debat, zij het op zijn geheel eigen elegante manier.Op grond van al zijn ervaringen besloot hij een spannende trilogie genaamd “Maffiamaat” te schrijven. Het eerste deel ligt inmiddels in de boekhandel en is zeer goed ontvangen. Het tweede deel is in de maak. Bram weet zich te verstaan met een ieder in de samenleving. Inhoud gaat boven schijnvertoningen. Wat hij te zeggen heeft kan van eenvoudig tot omstreden zijn, maar boeit altijd.

mr. Bram Moszkowicz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van mr. Bram Moszkowicz.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van mr. Bram Moszkowicz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van mr. Bram Moszkowicz en de eventuele overige kosten om een optreden van mr. Bram Moszkowicz mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van mr. Bram Moszkowicz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor mr. Bram Moszkowicz. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van mr. Bram Moszkowicz checken, een gratis optie plaatsen op mr. Bram Moszkowicz en de boeking(en) van mr. Bram Moszkowicz voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT mr. Bram Moszkowicz, BOEKINGSBUREAU mr. Bram Moszkowicz, BOEKINGSBURO mr. Bram Moszkowicz, ENTERTAINMENTBUREAU mr. Bram Moszkowicz, ENTERTAINMENTBURO mr. Bram Moszkowicz, ARTIESTENBUREAU mr. Bram Moszkowicz, BOEKINGSKANTOOR mr. Bram Moszkowicz, IMPRESARIAAT mr. Bram Moszkowicz, MUZIEKBURO mr. Bram Moszkowicz, MUZIEKBUREAU mr. Bram Moszkowicz, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU mr. Bram Moszkowicz, ARTIESTENBOEKINGSBURO mr. Bram Moszkowicz, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR mr. Bram Moszkowicz.

 

Offerte mr. Bram Moszkowicz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag