Eigenschappen Paul Meert boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Paul Meert boeken?

Paul Meert boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Paul Meert.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Paul Meert.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Paul Meert ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Paul Meert plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Paul Meert

Infotainer

Na een succesvolle carrière bij Hewlett-Packard, Siemens en Union-Minière (nu Umicore) verwierf Paul Meert met TMI internationale bekendheid in time- en servicemanagement. Op dit ogenblik is hij vooral actief op het vlak van self-, change-, no-time-, of nu-management.

Hij is co-auteur van het boek ‘De Tijd van de Klant’, dat ook verscheen in het Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Verder is hij auteur van de boeken ‘Nu-manaagment’ (‘Instant Quality Mangement’), ‘Verandereing Vraagt Geen Tijd’, de laatste reeds aan de derde druk toe, en recent ook in herdruk in het Frans, en ‘Geen Tijd? Leef Nu! – 250 ‘tijdstillers’ voor onthaasting’, eveneens in herdruk.

Willem Duys noemde hem ooit ‘de Toon Hermans’ en Frans Crols in ‘Trends’ ‘de John Cleese’ van de bedrijfswereld. Onder zijn cliënten bevinden zich heel wat prestigieuze nationale en internationale bedrijven en organisaties, maar ook de Britse medische associatie, de Metropolice en Scotland Yard… Paul Meert is gastdocent ‘strategische interne communicatie’ aan Kul, EHSAL, UAMS en VLEKHO.

Meer dan 500.000 personen namen reeds deel aan, wat hij zelf omschrijft als ‘Infotainment’: De kunst om moeilijke en/of belangrijke boodschappen op een zo kort mogelijke én aangename manier mee te delen aan iedereen binnen de organisatie op hetzelfde moment.

Paul Meert boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Paul Meert.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Paul Meert, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Paul Meert en de eventuele overige kosten om een optreden van Paul Meert mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Paul Meert.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Paul Meert. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Paul Meert checken, een gratis optie plaatsen op Paul Meert en de boeking(en) van Paul Meert voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Paul Meert, BOEKINGSBUREAU Paul Meert, BOEKINGSBURO Paul Meert, ENTERTAINMENTBUREAU Paul Meert, ENTERTAINMENTBURO Paul Meert, ARTIESTENBUREAU Paul Meert, BOEKINGSKANTOOR Paul Meert, IMPRESARIAAT Paul Meert, MUZIEKBURO Paul Meert, MUZIEKBUREAU Paul Meert, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Paul Meert, ARTIESTENBOEKINGSBURO Paul Meert, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Paul Meert.

 

Offerte Paul Meert aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag