Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Basile Lemaire boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Basile Lemaire boeken?

drs. Basile Lemaire boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Basile Lemaire.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Basile Lemaire.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Basile Lemaire ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Basile Lemaire plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Basile Lemaire

Bestuurskundige over organisatieverandering binnen de publieke sector

Drs. Basile Lemaire (1971) is bestuurskundige en gespecialiseerd in organisatieverandering binnen de publieke sector. Hij is er van overtuigd dat men binnen dit domein, zowel bestuur als uitvoerend apparaat, niet alleen beter móet maar zeker ook beter kán. Onlangs is bij uitgeverij Kluwer zijn boek over dit onderwerp verschenen: “Ballen (m/v) op het blok: succesgericht veranderen binnen overheden”.

Naast zijn werk voor overheden en andere publieke organen, zoals ZBO’s, onderwijs- en onderzoeksinstellingen of zorginstellingen, op het gebied van organisatieverandering, is hij vaste columnist voor Binnenlands Bestuur en publiceert hij artikelen over overheid, organisatieverandering en leiderschap.

Sinds het verschijnen van zijn boek, treedt Lemaire op als prikkelend spreker over organisatieverandering binnen publieke organisaties. Hij kan confronteren zonder te schofferen. Het lukt hem om zijn publiek mee te krijgen en na te laten denken over organisatieverandering, over hoe dat aan te pakken en over hun eigen rol daarbinnen. Zijn jarenlange ervaring in het geven van presentaties aan management en medewerkers alsmede het geven van workshops werken daarbij duidelijk in zijn voordeel.

 

drs. Basile Lemaire boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Basile Lemaire.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Basile Lemaire, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Basile Lemaire en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Basile Lemaire mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Basile Lemaire.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Basile Lemaire. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Basile Lemaire checken, een gratis optie plaatsen op drs. Basile Lemaire en de boeking(en) van drs. Basile Lemaire voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Basile Lemaire, BOEKINGSBUREAU drs. Basile Lemaire, BOEKINGSBURO drs. Basile Lemaire, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Basile Lemaire, ENTERTAINMENTBURO drs. Basile Lemaire, ARTIESTENBUREAU drs. Basile Lemaire, BOEKINGSKANTOOR drs. Basile Lemaire, IMPRESARIAAT drs. Basile Lemaire, MUZIEKBURO drs. Basile Lemaire, MUZIEKBUREAU drs. Basile Lemaire, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Basile Lemaire, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Basile Lemaire, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Basile Lemaire.

 

Offerte drs. Basile Lemaire aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag