Eigenschappen em. prof. dr. Mark Eyskens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

em. prof. dr. Mark Eyskens boeken?

em. prof. dr. Mark Eyskens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van em. prof. dr. Mark Eyskens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van em. prof. dr. Mark Eyskens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van em. prof. dr. Mark Eyskens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van em. prof. dr. Mark Eyskens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie em. prof. dr. Mark Eyskens

“De burger is de belangrijkste politicus”
Em. prof. dr. Mark Eyskens is econoom en Belgisch minister van Staat. Hij werd in 1956 met grootste onderscheiding doctor in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven, baccalaureus – eveneens met grootste onderscheiding – in de wijsbegeerte en in 1962 doctor in de economische wetenschappen, eveneens te Leuven. Hij behaalde zijn Master of Arts in Economics aan de Columbia Universiteit in New York. Eyskens was tussen  1976 en 1992 minister van Ontwikkelingssamenwerking, Economische Zaken, Financiën en Buitenlandse Zaken in dertien opeenvolgende kabinetten. In 1981 was hij acht maanden lang de 61ste premier van België. Zijn regering viel na een conflict over de financiering van de Waalse staalindustrie. Daarnaast doceerde hij 35 jaar aan de KULeuven. Eyskens is een vlotte, meertalige en humoristische causeur en tafelredenaar en heeft sinds 1962 51 boeken en publicaties op zijn naam staan.

“In een beschaafde democratie moet gezag belangrijker zijn dan macht. De bevolking moet ook in zogenaamde machthebbers gezagvolle mensen kunnen zien, die bovendien een morele autoriteit uitstralen”, zegt de christendemocratische, Belgische minister van Staat Mark Eyskens (CDV). “Macht moet evolueren naar gezag in de samenleving, want zelfs wanneer macht democratisch is gemandateerd, volstaat dat niet. Macht is een politiek, militair en bijna fysisch begrip, dat teruggaat naar primitieve tijden waarin de sterkste man in de stam tevens de dominante persoon was.”

Als Auteur van meer dan 1000 artikelen en van 51 boeken (3 romans en een dichtbundel) is Eyskens tevens schilder en hield hij talrijke tentoonstellingen. In zijn 51ste boek ‘Macht en gezag’, dat in april 2013 op zijn tachtigste verjaardag is gepresenteerd, gaat Eyskens op zoek naar waar macht en gezag echt liggen in de eenentwintigste eeuw en bespreekt hij politiek innovatieve ideeën.

Het publiek dat Eyskens treft tijdens lezingen is geïnteresseerd in de actualiteit. De financiële en economische crises en hoe we daarmee omgaan. “Ik plaats dat in een ruimer geschiedkundig kader, met de pijlen gericht op de toekomst. Als we kijken hoe we Europa na de Tweede Wereldoorlog vanonder het puin hebben gehaald en opgericht, ben ik optimistisch. Er is al bijna zeventig jaar vrede tussen Europese landen, wat sinds Julius Caesar niet meer is voorgekomen. De welvaart is in die periode verzesvoudigd en de levensduur van de bevolking is verlengd met 25 jaar. De wereld is totaal veranderd en in grote mate ten goede. Wat de toekomst betreft denk ik dat Europa moet gaan concurreren op innovatie. Dat is van essentieel belang en stimulerend.”

em. prof. dr. Mark Eyskens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van em. prof. dr. Mark Eyskens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van em. prof. dr. Mark Eyskens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van em. prof. dr. Mark Eyskens en de eventuele overige kosten om een optreden van em. prof. dr. Mark Eyskens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van em. prof. dr. Mark Eyskens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor em. prof. dr. Mark Eyskens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van em. prof. dr. Mark Eyskens checken, een gratis optie plaatsen op em. prof. dr. Mark Eyskens en de boeking(en) van em. prof. dr. Mark Eyskens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT em. prof. dr. Mark Eyskens, BOEKINGSBUREAU em. prof. dr. Mark Eyskens, BOEKINGSBURO em. prof. dr. Mark Eyskens, ENTERTAINMENTBUREAU em. prof. dr. Mark Eyskens, ENTERTAINMENTBURO em. prof. dr. Mark Eyskens, ARTIESTENBUREAU em. prof. dr. Mark Eyskens, BOEKINGSKANTOOR em. prof. dr. Mark Eyskens, IMPRESARIAAT em. prof. dr. Mark Eyskens, MUZIEKBURO em. prof. dr. Mark Eyskens, MUZIEKBUREAU em. prof. dr. Mark Eyskens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU em. prof. dr. Mark Eyskens, ARTIESTENBOEKINGSBURO em. prof. dr. Mark Eyskens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR em. prof. dr. Mark Eyskens.

Offerte em. prof. dr. Mark Eyskens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag