Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Harald Pol boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Harald Pol boeken?

drs. Harald Pol boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Harald Pol.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Harald Pol.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Harald Pol ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Harald Pol plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Harald Pol

Het Rijk van Koning klant

Drs. Harald Pol is al weer ruim 20 jaar werkzaam op het snijvlak van marketing, organisatie, Klantenservice en communicatie. De eerste 10 jaar in loondienst van verschillende dienstverleners. In zijn laatste functie was hij eindverantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van de Nederlandse dochter van een Amerikaans bedrijf die in Nederland de postorderfarmacie van de grond probeerde te krijgen.

Vanaf 1998 is Harald werkzaam als zelfstandig adviseur, trainer, project- en interim manager. In die hoedanigheid heeft hij gewerkt voor een aantal grote dienstverlenende bedrijven in bank- en verzekeringswezen, telecom, gezondheidszorg en overheid. Sinds 2004 is hij managing director van The Customer Connection, een onafhankelijk en niet-commercieel platform voor organisaties die de ambitie hebben de dienstverlening naar hun klanten te verbeteren. Bij het netwerk zijn op dit moment zo’n 40 profit en non-profit organisaties aangesloten.

Naast zijn werkzaamheden heeft Harald diverse boeken en artikelen geschreven over de klantgerichte organisatie. Boeken van zijn hand zijn o.a. “Effectief klachtenmanagement: instrument voor verbetering van kwaliteit en klantgerichtheid” (Kluwer, 1998), “Het Rijk van Koning Klant. Van werven naar binden” (Lemma, 2001) en “Service Leadership: dienen door verbinden, leiden door excelleren” (Kluwer, 2009).

Harald kan op een enthousiasmerende en inspirerende wijze aangeven wat de essentie van klantgericht ondernemen is. Hij gaat in zijn presentatie over “Het Rijk van Koning Klant” verder dan de bekende open deuren als: “Klant is Koning” en “De klant betaalt je boterham”. De kern van zijn betoog is dat klantgerichtheid geen kunstje is wat je aan je medewerkers kunt leren. Klantgerichtheid vraagt om een integrale aanpak, waarbij de cultuur van de organisatie en de stijl van leidinggeven de belangrijkste dragers zijn van het veranderingsproces naar een meer klantgerichte organisatie.

In 2010 is Harald vanuit The Customer Connection begonnen met een grootschalig (promotie-) onderzoek naar klantbeleving: “Mastering Meaningful Customer Connections”. Dit onderzoek wordt uitgevoerd i.s.m. zes grote dienstverlenende bedrijven en begeleid door twee universiteiten. In zijn presentatie over “De psychologie van de klant” neemt hij zijn toehoorders mee in een reis langs de belangrijkste inzichten die in de afgelopen decennia vanuit de consumentenpsychologie zijn ontstaan. De presentatie wordt verlevendigd met tal van voorbeelden van experimenten die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd.

drs. Harald Pol boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Harald Pol.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Harald Pol, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Harald Pol en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Harald Pol mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Harald Pol.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Harald Pol. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Harald Pol checken, een gratis optie plaatsen op drs. Harald Pol en de boeking(en) van drs. Harald Pol voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Harald Pol, BOEKINGSBUREAU drs. Harald Pol, BOEKINGSBURO drs. Harald Pol, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Harald Pol, ENTERTAINMENTBURO drs. Harald Pol, ARTIESTENBUREAU drs. Harald Pol, BOEKINGSKANTOOR drs. Harald Pol, IMPRESARIAAT drs. Harald Pol, MUZIEKBURO drs. Harald Pol, MUZIEKBUREAU drs. Harald Pol, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Harald Pol, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Harald Pol, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Harald Pol.

 

Offerte drs. Harald Pol aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag