Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Danny Romeijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Danny Romeijn boeken?

Danny Romeijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Romeijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Romeijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Romeijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Romeijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Danny Romeijn

De ongekende kracht van PowerPoint

De PowerPoint presentatie is de meest gebruikte én de meest verguisde manier van presenteren in het bedrijfsleven. Danny Romeijn van PPT Design laat zien dat de kracht van PowerPoint veel groter is dan we vermoeden. Vergeet daarom alles wat je ooit geleerd hebt over PowerPoint, en begin opnieuw.

Danny Romeijn is een enthousiaste en inspirerende spreker die unieke presentaties geeft over het ontwikkelen van presentaties. Als creatief brein achter diverse denkmodellen, geeft hij gastdocentschappen, lezingen en workshops en begeleidt mensen, bedrijven en organisaties bij hun presentatie. Daarbij combineert hij zijn kennis met de ongekende mogelijkheden van PowerPoint.

Als ondernemer richtte hij in 1987 een middelgroot communicatie- en designbureau op en won daarmee onder andere de Rotterdamse ondernemersprijs. Daarna was hij eigenaar en creative director van 5 studio’s op het gebied van film, muziek, internet, design en communicatie. Hij werkte voor zowel beursgenoteerde ondernemingen en multinationals als voor A-merken.

Met zijn nieuwe bedrijf PPTdesign, positioneert hij zich als: De Disney voor het bedrijfsleven

De power van powerpoint

Danny Romeijn: “Powerpoint is een communicatie ondersteunend en versterkend middel en niet de tekstuele geheugensteun van een gesproken verhaal.”

Mensen die moeten presenteren zijn vaak onzeker, en maken op de vooravond van een presentatie nog even een potdichte presentatie. Maar juist daardoor raken ze verkrampt: vaak vinden ze geen aansluiting met het publiek en wordt de presentatie een conclusiekanon dat op de toehoorders wordt afgeschoten. Bij een goede PowerPoint wordt het verhaal achter de theorie verbeeld met foto’s, filmpjes, animaties of geluidsfragmenten. Powerpoint draagt datgene bij wat met alleen woorden niet zal lukken.

U bent uw Powerpoint

In de presentatie van Danny Romeijn onder de titel “U bent uw PowerPoint” passeren in ca. 45 minuten zo’n 200 slides zonder dat men er erg in heeft. Gedoseerd worden principes achter presenteren met PowerPoint, de 7 stappen om een presentatie te maken of informatie over het Brein overgebracht. Met animaties, filmfragmenten, trailers, foto’s, geluidseffecten, goocheltrucs en interactie komen toehoorders zelf tot de conclusie dat Power Point het meest effectieve communicatiemiddel kan zijn.

 

Danny Romeijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny Romeijn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny Romeijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny Romeijn en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny Romeijn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny Romeijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny Romeijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny Romeijn checken, een gratis optie plaatsen op Danny Romeijn en de boeking(en) van Danny Romeijn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny Romeijn, BOEKINGSBUREAU Danny Romeijn, BOEKINGSBURO Danny Romeijn, ENTERTAINMENTBUREAU Danny Romeijn, ENTERTAINMENTBURO Danny Romeijn, ARTIESTENBUREAU Danny Romeijn, BOEKINGSKANTOOR Danny Romeijn, IMPRESARIAAT Danny Romeijn, MUZIEKBURO Danny Romeijn, MUZIEKBUREAU Danny Romeijn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny Romeijn, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny Romeijn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny Romeijn.

 

Offerte Danny Romeijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag