Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen mr. drs. George Brouwer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

mr. drs. George Brouwer boeken?

mr. drs. George Brouwer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van mr. drs. George Brouwer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van mr. drs. George Brouwer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van mr. drs. George Brouwer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van mr. drs. George Brouwer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie mr. drs. George Brouwer

Het bereiken van consensus en het versnellen van processen

Mr. drs. George Brouwer is geboren en getogen in Rotterdam. Van 1967 tot 1973 studeerde hij bedrijfseconomie (specialisatie Interne Organisatie) aan de Erasmus Universiteit. Zijn doctoraal jaren combineerde hij met een baan als MEAO leraar. In 1981 rondde hij de studie fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Leiden af.

Van 1976 tot 1989 was hij programmamanager van de strategische veranderingen bij de belastingdienst. In eerste instantie heeft hij het interne opleidingsapparaat geprofessionaliseerd, vervolgens de personeelsfunctie gedereguleerd en gedecentraliseerd en ten slotte was hij mede initiator en organisator van een grootscheepse reorganisatie die de dienst klantgerichter moest maken.

Sinds het begin van de jaren 70 is hij politiek actief geweest. Eerst binnen de PPR en daarna binnen de PVDA. Van 1978 tot 1982 was hij penningmeester van het gewest Rotterdam van de PVDA.

In 1982 werd hij lid van provinciale staten, in 1987 fractievoorzitter en van 1989 tot 1999 was hij lid van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland.

Als gedeputeerde is hij eindverantwoordelijk geweest voor een breed terrein zoals de provinciale financiën, het cultuurbeleid, het ouderen- en jeugdbeleid, het personeelsbeleid, de ontwikkeling van de Rotterdamse haven en het gebiedsgerichte programma Rotterdamse regio.

Vanuit deze functie was hij onder andere voorzitter van de Milieudienst Rijnmond DCMR, recreatieschap Rottemeren, Regionaal Economisch Overleg Rijnmond, stuurgroep Informatievoorziening Jeugdzorg, commissie geluidsoverlast Rotterdam Airport, vice voorzitter ROM Rijnmond, initiator van het groenakkoord om 1000 ha extra groen aan te leggen en lid van de Raad van Commissarissen Proav, afvalopslagbedrijf.

Op het ogenblik is hij actief als strategisch adviseur van het College van Bestuur van de Hogeschool Rotterdam, innovatie manager Rotterdam Climate Initiative, adviseur Rebelgroep, adviseur Haaglanden, adviseur Gemeentewerken Rotterdam, voorzitter van de Rotterdamse Kunststichting, voorzitter van de Stichting Pierre Bayle Monument, voorzitter van de Welzijnstichting Hefgroep, lid van de Raad van Toezicht van het IJsselland ziekenhuis en voorzitter van het Nationaal Noords Centrum.

Daarnaast is hij regelmatig voorzitter van grote en kleine sessies gericht op strategievorming in de sectoren cultuur, welzijn, zorg, sport en duurzaamheid. Hij doet dat op een charismatische en enthousiasmerende wijze, gericht op het bereiken van consensus en het versnellen van processen.

mr. drs. George Brouwer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van mr. drs. George Brouwer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van mr. drs. George Brouwer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van mr. drs. George Brouwer en de eventuele overige kosten om een optreden van mr. drs. George Brouwer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van mr. drs. George Brouwer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor mr. drs. George Brouwer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van mr. drs. George Brouwer checken, een gratis optie plaatsen op mr. drs. George Brouwer en de boeking(en) van mr. drs. George Brouwer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT mr. drs. George Brouwer, BOEKINGSBUREAU mr. drs. George Brouwer, BOEKINGSBURO mr. drs. George Brouwer, ENTERTAINMENTBUREAU mr. drs. George Brouwer, ENTERTAINMENTBURO mr. drs. George Brouwer, ARTIESTENBUREAU mr. drs. George Brouwer, BOEKINGSKANTOOR mr. drs. George Brouwer, IMPRESARIAAT mr. drs. George Brouwer, MUZIEKBURO mr. drs. George Brouwer, MUZIEKBUREAU mr. drs. George Brouwer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU mr. drs. George Brouwer, ARTIESTENBOEKINGSBURO mr. drs. George Brouwer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR mr. drs. George Brouwer.

 

Offerte mr. drs. George Brouwer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag