Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Geerteke van Lierop boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Geerteke van Lierop boeken?

drs. Geerteke van Lierop boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Geerteke van Lierop.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Geerteke van Lierop.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Geerteke van Lierop ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Geerteke van Lierop plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Geerteke van Lierop

Bevlogen, betrokken en inhoudelijke dagvoorzitter

Geerteke zet haar ruime ervaring op het podium en voor de camera in als dagvoorzitter. Haar grote inlevingsvermogen, taalgevoel en talent om een verhaal tot leven te brengen, maakt haar tot een inspirerende en veelgevraagde gespreksleider. Ze kan zich een verhaal of onderwerp snel eigen maken en valt op door haar open uitstraling, heldere communicatiestijl en warme persoonlijkheid. Haar humor, flair en haarscherpe observaties en vragen motiveren en inspireren zowel het individu als de groep.

Na haar studie Nederlands, met een specialisatie in Zuid-Afrikaanse literatuur, volgt Geerteke een theateropleiding en Masterclasses in Londen. Als actrice is ze te zien in theatervoorstellingen, televisieseries en speelfilms. Ook maakt ze films met o.a. de Rutger Hauers Filmfactory. Geerteke is daarnaast presentatrice van uiteenlopende programma’s. Zo heeft ze een televisieprogramma op RTL4 en een radioprogramma over het schrijven van boeken gepresenteerd. Ze doet regelmatig verslag van evenementen en is gespreksleider van seminars voor het bedrijfsleven. Haar stem wordt bovendien veel gebruikt voor commercials, luisterboeken, audiotours en bedrijfsfilms.

Na een aantal jaren krijgt Geerteke de behoefte om haar ruime ervaring en vakkennis over te dragen. Ze volgt een meerjarig leiderschapsprogramma en is inmiddels een veelgevraagd trainer en sprekerscoach voor ondernemers, organisaties en het onderwijs. Ze richt zich in haar training en coaching op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en presentatie. Met haar praktische en intuïtieve aanpak zet ze mensen in hun kracht en leert ze hen van daaruit te spreken. Het is haar missie om anderen bewust te maken van hun uniek talent en zo hun verhalen, ideeën en dromen met zeggingskracht naar voren te brengen.

 

drs. Geerteke van Lierop boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Geerteke van Lierop.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Geerteke van Lierop, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Geerteke van Lierop en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Geerteke van Lierop mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Geerteke van Lierop.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Geerteke van Lierop. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Geerteke van Lierop checken, een gratis optie plaatsen op drs. Geerteke van Lierop en de boeking(en) van drs. Geerteke van Lierop voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Geerteke van Lierop, BOEKINGSBUREAU drs. Geerteke van Lierop, BOEKINGSBURO drs. Geerteke van Lierop, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Geerteke van Lierop, ENTERTAINMENTBURO drs. Geerteke van Lierop, ARTIESTENBUREAU drs. Geerteke van Lierop, BOEKINGSKANTOOR drs. Geerteke van Lierop, IMPRESARIAAT drs. Geerteke van Lierop, MUZIEKBURO drs. Geerteke van Lierop, MUZIEKBUREAU drs. Geerteke van Lierop, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Geerteke van Lierop, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Geerteke van Lierop, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Geerteke van Lierop.

 

Offerte drs. Geerteke van Lierop aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag