Driekes Hoekstra

Eigenschappen Driekes Hoekstra boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Driekes Hoekstra boeken?

Driekes Hoekstra boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Driekes Hoekstra.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Driekes Hoekstra.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Driekes Hoekstra ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Driekes Hoekstra plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Driekes Hoekstra

Extra informatie Driekes Hoekstra

Biografie Driekes Hoekstra
Driekes Hoekstra zingt al vanaf kinds af aan. Of het nou onder de douche is, of op z’n kamer, maar nooit met een microfoon in zijn handen.

Toch deed de jonge Brabander mee aan Bloed, Zweet Tranen, seizoen 2014-2015. Driekes behaalde een finale plaatse en liet met 52 % van de stemmen artiesten als Jeffrey Heesen, Mike Peterson en John West achter zich.

Driekes Hoekstra Boeken?

Driekes kreeg behalve de eer om optredens te verzorgen tijdens Toppers in Concert 2015 ook een platendeal mee naar huis.
Driekes Hoekstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Driekes Hoekstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Driekes Hoekstra.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Driekes Hoekstra, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Driekes Hoekstra en de eventuele overige kosten om een optreden van Driekes Hoekstra mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Driekes Hoekstra.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Driekes Hoekstra. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Driekes Hoekstra checken, een gratis optie plaatsen op Driekes Hoekstra en de boeking(en) van Driekes Hoekstra voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Driekes Hoekstra, BOEKINGSBUREAU Driekes Hoekstra, BOEKINGSBURO Driekes Hoekstra, ENTERTAINMENTBUREAU Driekes Hoekstra, ENTERTAINMENTBURO Driekes Hoekstra, ARTIESTENBUREAU Driekes Hoekstra, BOEKINGSKANTOOR Driekes Hoekstra, IMPRESARIAAT Driekes Hoekstra, MUZIEKBURO Driekes Hoekstra, MUZIEKBUREAU Driekes Hoekstra, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Driekes Hoekstra, ARTIESTENBOEKINGSBURO Driekes Hoekstra, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Driekes Hoekstra.

 

Offerte Driekes Hoekstra aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag