Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Rob van Es boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Rob van Es boeken?

dr. Rob van Es boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Rob van Es.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Rob van Es.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Rob van Es ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Rob van Es plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Rob van Es

Auteur managementboek van het jaar 2009
Rob van Es is een specialist in het diagnosticeren van organisaties (Hoe werkt de organisatie echt?) in het verbeteren van samenwerken (Wat is professioneel?) en in het nemen van morele besluiten (Hoe breng je ethiek in de praktijk?).

Al vijftien jaar combineert hij twee elkaar goed aanvullende functies. Hij is werkzaam als part time universitair docent Organisatiefilosofie bij de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam. Daar doet hij onderzoek naar de cultuur, ethiek en politiek van organiseren en geeft daarin ook onderwijs. En hij is werkzaam onder zijn eigen naam als consultant bij uiteenlopende organisaties: van defensie tot banken, van gemeenten tot verzekeraars, van ict-bedrijven tot beroepsverenigingen.

Hij studeerde Personeel Organisatie aan de Hanzehogeschool Groningen en Wijsbegeerte, Film- en Literatuurwetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zijn doctoraal scriptie werd beloond met de tweejaarlijks Wolters-Noordhof Academieprijs. Hij promoveerde met een beurs van NWO op Nijenrode op onderzoek naar de relatie tussen onderhandelen en ethiek: Negotiating Ethics.

Belangrijkste recente boeken (waarin verschillende kunstvormen meespelen):

Veranderdiagnose. De onderstroom van organiseren, 2014 (tweede druk), Deventer, Kluwer. (De eerste druk van 2008 werd een jaar later gekozen tot Managementboek van het Jaar).
Praktijkboek veranderdiagnose, 2014, Deventer, Kluwer.
Professionele ethiek. Morele besluitvorming in organisaties en professies. 2011, Deventer, Kluwer.
Het model voor morele besluitvorming, 2012, Deventer, Kluwer.

dr. Rob van Es boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Rob van Es.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Rob van Es, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Rob van Es en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Rob van Es mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Rob van Es.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Rob van Es. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Rob van Es checken, een gratis optie plaatsen op dr. Rob van Es en de boeking(en) van dr. Rob van Es voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Rob van Es, BOEKINGSBUREAU dr. Rob van Es, BOEKINGSBURO dr. Rob van Es, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Rob van Es, ENTERTAINMENTBURO dr. Rob van Es, ARTIESTENBUREAU dr. Rob van Es, BOEKINGSKANTOOR dr. Rob van Es, IMPRESARIAAT dr. Rob van Es, MUZIEKBURO dr. Rob van Es, MUZIEKBUREAU dr. Rob van Es, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Rob van Es, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Rob van Es, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Rob van Es.

 

Offerte dr. Rob van Es aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag