Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Erik Ravenstijn MSc boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Erik Ravenstijn MSc boeken?

Erik Ravenstijn MSc boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik Ravenstijn MSc.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erik Ravenstijn MSc.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erik Ravenstijn MSc ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik Ravenstijn MSc plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Erik Ravenstijn MSc

Mount Everest beklimmer met een kloppend hart voor duurzaamheid

Drie jaar lang alles opgeven om je te kunnen voorbereiden op de bergbeklimming van je dromen. Tot de tanden gewapend aan de expeditie beginnen, maar dan ter plekke alles in duigen zien vallen door politieke omstandigheden. Stug blijven doortrainen en financiële problemen blijven oplossen om het jaar daarop alsnog de grote droom te kunnen realiseren, terwijl de politieke situatie nog steeds onzeker is. Intussen een universitaire studie moeten en willen afronden. Het afstudeerrapport twee weken voor de start van de nieuwe expeditie inleveren. De expeditie nu wel zien doorgaan, maar door een opgelopen parasiet zo ziek als een hond aan de klim beginnen. In een klimteam vol botsende persoonlijkheden toch het beste naar boven weten te halen. De mogelijkheden zien om succesvol te kunnen zijn en op het uur u de vorm van je leven hebben.

Op 20 mei 2009 stond Erik Ravenstijn op de top van de Mount Everest en zag daarmee een jarenlange wens in vervulling gaan. Na een decennium lang klimmen over de hele aardbol werd deze dag in dubbel opzicht een absoluut hoogtepunt. Tevens werd hij de jongste Nederlander ooit die dé berg heeft beklommen. Inmiddels deelt Erik zijn ervaringen door het geven van lezingen. Vaak wordt hij gevraagd om zijn verhaal te koppelen aan specifieke thema’s zoals teambuilding, doorzettingsvermogen en duurzaamheid en vertelt Erik over wat de Mount Everest beklimming hem heeft meegebracht.

De expeditie naar de Mount Everest was niet alleen het beklimmen van dé berg, maar ook het verantwoordelijk omgaan met de omgeving. Al het meegebrachte materiaal en afval werd netjes weer opgeruimd na afloop van de expeditie. Bovendien is Erik actief betrokken bij de organisatie HECAC (Himalayan Environmental and Cultural Awareness Centre), welke zich onder andere inzet voor een duurzamer Nepal. Die 20 mei 2009, toen een jongensdroom in vervulling ging, werd ook de vlag van HECAC op het hoogste punt ter aarde geplant.

Maar het moet en kan nog veel beter. Erik zal terugkeren naar de Mount Everest om deze opnieuw te beklimmen. Maar dan wel ‘by fair means’. De nieuwe expeditie zal geen gebruik maken van vervoermiddelen en machines welke broeikasgassen uitstoten. Dus geen vliegtuig, geen auto, nee zelfs geen generator die op benzine of diesel loopt. In plaats daarvan zal vanuit Nederland naar de berg toe worden gefietst, een afstand van ongeveer 15000 kilometer. Na de beklimming wordt er ‘gewoon’ weer teruggefietst naar Nederland. Benodigde materialen worden op de fiets meegnomen of ter plaatse milieuvriendelijk vervaardigd. Bovendien zullen bijna alle materialen biologisch degradeerbaar zijn. Het hoognodige materieel dat dit niet is, zal zwaar worden gecompenseerd. Als klap op de vuurpijl wordt er een grote hoeveelheid bos bijgeplant in de laaglanden aangrenzend aan de Himalaya. Hier heeft in het verleden veel ontbossing plaatsgevonden, maar wat nog veel belangrijker is: nieuwe biomassa kan het broeikasgas CO2 opnemen vanuit de atmosfeer en zodoende bijdragen aan het oplossen van het broeikaseffect.

Dat is hoog nodig ook: om grote opwarming van de aarde op korte termijn te stoppen, moet de uitstoot van alle broeikasgassen over de hele wereld 5 keer zo klein worden dan dat deze nu is. Om een paar getallen te geven: er is nu 800 miljard ton CO2 in de atmosfeer, om de opwarming te stoppen moeten we naar 685 miljard ton toe. Elk jaar komt er nu echter 5 miljard ton bij, in plaats van dat er wat afgaat. Er is dus een drastische ommekeer nodig in levensstijl en technologie, als we de aarde in deze vorm willen behouden.

De nieuwe Mount Everest expeditie moet een statement zijn. Een statement dat als we iets ondernemen, dat op een verantwoordelijke manier moet gebeuren.

Vincent Kneefel en Erik Ravenstijn zijn duopresentaties aan het organiseren waarin zij hun projecten voor een beter mileu presenteren. Vincent zet zich in voor een grotere bescherming van oceaangebied en laat in zijn deel van de duopresentatie zien hoe meer bescherming een grote bijdrage levert aan een beter mileu over de hele aardbol. Wat Erik betreft, presenteert hij zijn plannen om zoveel mogelijk boompjes in Nepal neer te zetten en laat hij zien hoe dit de problemen van ontbossing tegengaat. Klik hier voor meer informatie.

Erik Ravenstijn MSc boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erik Ravenstijn MSc.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erik Ravenstijn MSc, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erik Ravenstijn MSc en de eventuele overige kosten om een optreden van Erik Ravenstijn MSc mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erik Ravenstijn MSc.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erik Ravenstijn MSc. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erik Ravenstijn MSc checken, een gratis optie plaatsen op Erik Ravenstijn MSc en de boeking(en) van Erik Ravenstijn MSc voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Erik Ravenstijn MSc, BOEKINGSBUREAU Erik Ravenstijn MSc, BOEKINGSBURO Erik Ravenstijn MSc, ENTERTAINMENTBUREAU Erik Ravenstijn MSc, ENTERTAINMENTBURO Erik Ravenstijn MSc, ARTIESTENBUREAU Erik Ravenstijn MSc, BOEKINGSKANTOOR Erik Ravenstijn MSc, IMPRESARIAAT Erik Ravenstijn MSc, MUZIEKBURO Erik Ravenstijn MSc, MUZIEKBUREAU Erik Ravenstijn MSc, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Erik Ravenstijn MSc, ARTIESTENBOEKINGSBURO Erik Ravenstijn MSc, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Erik Ravenstijn MSc.

 

Offerte Erik Ravenstijn MSc aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag