Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Johan Oldenkamp boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Johan Oldenkamp boeken?

dr. Johan Oldenkamp boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Johan Oldenkamp.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Johan Oldenkamp.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Johan Oldenkamp ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Johan Oldenkamp plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Johan Oldenkamp

Integrale visie op de huidige transitie

Transitionair dr. Johan Oldenkamp biedt een samenhangende visie op de transitie die wij als samenleving in alle facetten momenteel doormaken. Als voormalig lector, management consultant, trainer, coach en wetenschappelijk onderzoeker legt hij heel eenvoudig dwarsverbanden die ons helpen het grotere plaatje beter te zien.

Dr. Johan Oldenkamp is de ontwikkelaar van Fair Talk, een revolutionaire communicatiemethode gebaseerd op slechts vijf grondregels. Alle inter-persoonlijke problemen worden hiermee voorkomen, of verdwijnen ermee als sneeuw voor de zon.

Als trainer, coach en adviseur heeft hij daarmee cruciale doorbraken kunnen realiseren in de teamsamenwerking bij onder andere de ANWB, de Belastingdienst en het NFI. Daarnaast heeft hij als allround wetenschapper vele innovatie- en verbeterprojecten mogen uitvoeren, zoals bij het CBS, het RIVM en Shell.

Zijn kracht ligt in het kernachtig kunnen communiceren van innovatieve kennis, wat tevens het centrale onderwerp was van zijn lectoraat aan de Stenden Hogeschool. Als auteur van 20 populair-wetenschappelijke boeken is Johan Oldenkamp als geen ander in staat om inhoudelijke diepgang via begrijpelijke luchtigheid over te brengen, zowel in woord als in beeld. Het is zijn streven om iedereen weer zelf te laten denken, bij voorkeur vanuit het hart.

dr. Johan Oldenkamp boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Johan Oldenkamp.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Johan Oldenkamp, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Johan Oldenkamp en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Johan Oldenkamp mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Johan Oldenkamp.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Johan Oldenkamp. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Johan Oldenkamp checken, een gratis optie plaatsen op dr. Johan Oldenkamp en de boeking(en) van dr. Johan Oldenkamp voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Johan Oldenkamp, BOEKINGSBUREAU dr. Johan Oldenkamp, BOEKINGSBURO dr. Johan Oldenkamp, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Johan Oldenkamp, ENTERTAINMENTBURO dr. Johan Oldenkamp, ARTIESTENBUREAU dr. Johan Oldenkamp, BOEKINGSKANTOOR dr. Johan Oldenkamp, IMPRESARIAAT dr. Johan Oldenkamp, MUZIEKBURO dr. Johan Oldenkamp, MUZIEKBUREAU dr. Johan Oldenkamp, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Johan Oldenkamp, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Johan Oldenkamp, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Johan Oldenkamp.

 

Offerte dr. Johan Oldenkamp aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag