Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Krijn de Best boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Krijn de Best boeken?

drs. Krijn de Best boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Krijn de Best.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Krijn de Best.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Krijn de Best ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Krijn de Best plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Krijn de Best

Marketing is geen Reclame! Het is het hart van je bedrijf.

Krijn de Best, heeft zijn bakens verzet. Hij legt zich steeds meer toe op het schrijven van thrillers. Deze thrillers spelen voornamelijk op Curaçao, waar hij enkele jaren werkte. Vandaar de naam Cura-crime thrillers. Inmiddels zijn Waaigat en Blaauwbaai verschenen en worden Brakkeput en Duivelsklip in 2011 verwacht. Een tweede reeks, spelend in Frankrijk, is in ontwikkeling. Ook in deze reeks speelt zijn persoonlijke ervaring in het locale bedrijfsleven een voorname rol. Diepgevroren Afgebakken is de eerste titel. Los van de moorden en de fictieve hoofdpersoon, zijn zijn verhalen gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen. Zo werd Blaauwbaai geschreven op verzoek van betrokkenen. De combinatie tussen zijn actieve rol in diverse bedrijven en het creativiteit van de schrijver geven aan zijn boeken een sfeer van realiteit. In een lezing over deze mix van fictie en realiteit verteld hij graag hoe je de spanning van het dagelijks functioneren binnen je bedrijf kunt reduceren door op fictieve wijze af te rekenen met hen die je het leven zuur maken.

Hij is ondermeer directeur van Stem Industrial Marketing Centre en staat midden in storm die vanaf 2009 door de industriële wereld trekt. Zijn klanten kampen met drastische terugval in omzet en staan voor ongekend zware beslissingen. Een belangrijke vraag voor hen is dan ook: ‘Draagt marketing bij of is het een luxe die je beter uit je budget kunt snijden?’ In Frankrijk is hij part-time directeur export en probeert daar bij te dragen aan het keren van het economisch tij.

Zijn visie op marketing staat in ‘Marketing is geen Reclame’. De dubbele betekenis van de titel spreekt voor zich. In zijn lezing verteld hij wat marketing zou kunnen zijn en hoe het kan bijdragen aan uw succes.

Hij is Organisatiepsycholoog en Economisch Socioloog. Krijn was ondermeer docent aan de Hoge Economische School te Amsterdam en de Universiteit van Keulen, directeur van diverse consultancy- en opleidingsbureaus, een internationaal uitgeversconcern, twee Telecom bedrijven, ondernemer en auteur. Zijn werk bracht hem door heel Europa, het Verre Oosten, de Verenigde Staten en Zuid Amerika. Hij publiceert boeken en artikelen over management en communicatie. Wonen en werken doet hij in Frankrijk en Nederland. Naast boeken op zijn vakgebied schrijft hij zijn thrillers.

Naast zijn werk richtte hij twee stichtingen op die ondermeer onderwijs in Nepal bevorderen. De ervaringen in Nepal over de afgelopen zestien jaar hebben zijn visie op management en communicatie duidelijk beïnvloed.

Krijn geeft lezingen over onderwerpen die te maken hebben met schrijven als stress reductie, commercieel succes, verandering, communicatie en het functioneren in verschillende culturen binnen en buiten de eigen organisatie.

 

drs. Krijn de Best boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Krijn de Best.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Krijn de Best, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Krijn de Best en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Krijn de Best mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Krijn de Best.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Krijn de Best. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Krijn de Best checken, een gratis optie plaatsen op drs. Krijn de Best en de boeking(en) van drs. Krijn de Best voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Krijn de Best, BOEKINGSBUREAU drs. Krijn de Best, BOEKINGSBURO drs. Krijn de Best, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Krijn de Best, ENTERTAINMENTBURO drs. Krijn de Best, ARTIESTENBUREAU drs. Krijn de Best, BOEKINGSKANTOOR drs. Krijn de Best, IMPRESARIAAT drs. Krijn de Best, MUZIEKBURO drs. Krijn de Best, MUZIEKBUREAU drs. Krijn de Best, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Krijn de Best, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Krijn de Best, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Krijn de Best.

 

Offerte drs. Krijn de Best aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag