Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Joep Schrijvers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Joep Schrijvers boeken?

dr. Joep Schrijvers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Joep Schrijvers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Joep Schrijvers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Joep Schrijvers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Joep Schrijvers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Joep Schrijvers

Management, Mens en Maatschappij

Joep Schrijvers is in Amsterdam geboren, is de jongste van zeven kinderen en komt uit een katholiek onderwijzersgezin. Na zijn gymnasium beta ging hij andragologie (veranderkunde) studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn leermeesters waren de onderzoeksmethodoloog en systeem theoreticus prof. Gerard de Zeeuw en de filosoof/theoloog prof. Arjo Nijk.

Na zijn studie schoolde hij zich om tot programmeur en begon zijn loopbaan in de automatisering. Hij werkte bij Bull, BSO, Origin en The Vision Web als docent, multimediaontwikkelaar en organisatie adviseur. In het maatschappelijk middenveld, de zorg, droeg hij bij aan de kwaliteitsverbetering van de ouderenzorg en de herziening van het zorgonderwijs, toen hij bij het adviesbureau SOVOV werkte. Tot 2006 was hij verbonden aan het managementcentrum van VNO-NCW, De Baak als schrijver en spreker.

In het begin van de jaren negentig promoveerde hij aan de UVA, bij het Centrum voor Innovatie en Coöperatieve Technologie, op een proefschrift over computer ondersteunde cursusontwikkeling.

Sinds vijf jaar is hij schrijver van succesvolle, kritische boeken over management, mens en maatschappij.

Joep Schrijvers is een eigenzinnige columnist bij de bladen Managementteam en Opleiding Ontwikkeling. Op gezette tijden publiceert hij essays in diverse bladen, maar hij is vooral als schrijver van succesvolle boeken over management, mens en maatschappij bekend.

Inmiddels heeft hij drie boeken op zijn naam staan:

Hoe word ik een rat? uit 2002, dat bekroond werd tot managementboek van het jaar 2003.

Het Maandagmorgengevoel, een hilarisch troostboek voor werkenden, dat in 2004 verscheen.

Het Wilde Vlees, de tomtomisering van de passionele mens, dat in 2006 verscheen. Een belangrijk, diepgaand en tegelijkertijd zeer toegankelijk boek over de grote ontwikkelingen in organisaties, de economie en de emotionele huishouding van mensen.

Inmiddels is Joep Schrijvers een veel gevraagd en graag geziene spreker op conferenties en studieuze bijeenkomsten van bedrijven. Ook is hij in menig studieuze bijeenkomst van bedrijven en non profit organisaties te vinden.

Zijn presentaties gaan altijd over en rond de thema’s van zijn boeken en publicaties zoals rattigheid en macht, de tomtomisering van organisaties, waarom je niet je passies moet volgen en provocatieve adviesmethoden.

Zijn geestige bijdragen ondersteunt hij met prikkelende multimedia. En velen weten dat de ‘auteur van de rat’ niet bang is om knuppels in hoenderhokken te werpen.

Toch is Schrijvers vooral een inhoudelijke spreker. Het gaat bij hem altijd over de grote ontwikkelingen in de economie en de cultuur, de emoties van mensen en het kwaadaardige en irrationele er van.

dr. Joep Schrijvers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Joep Schrijvers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Joep Schrijvers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Joep Schrijvers en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Joep Schrijvers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Joep Schrijvers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Joep Schrijvers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Joep Schrijvers checken, een gratis optie plaatsen op dr. Joep Schrijvers en de boeking(en) van dr. Joep Schrijvers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Joep Schrijvers, BOEKINGSBUREAU dr. Joep Schrijvers, BOEKINGSBURO dr. Joep Schrijvers, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Joep Schrijvers, ENTERTAINMENTBURO dr. Joep Schrijvers, ARTIESTENBUREAU dr. Joep Schrijvers, BOEKINGSKANTOOR dr. Joep Schrijvers, IMPRESARIAAT dr. Joep Schrijvers, MUZIEKBURO dr. Joep Schrijvers, MUZIEKBUREAU dr. Joep Schrijvers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Joep Schrijvers, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Joep Schrijvers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Joep Schrijvers.

 

Offerte dr. Joep Schrijvers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag