Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Drs. Edward Hillenaar MSc boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Drs. Edward Hillenaar MSc boeken?

Drs. Edward Hillenaar MSc boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Drs. Edward Hillenaar MSc.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Drs. Edward Hillenaar MSc.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Drs. Edward Hillenaar MSc ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Drs. Edward Hillenaar MSc plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Drs. Edward Hillenaar MSc

Psycholoog en bewegingswetenschapper
Drs. Edward F. Hillenaar, MSc., psycholoog en bewegingswetenschapper is oprichter van Totale Gezondheid, een praktijk voor coaching, training en therapie waarbij de relatie tussen psychologische stress, bewustzijnsprocessen en lichamelijke gezondheid centraal staan. Bewustzijnstoestanden gekenmerkt door gevoelens en attitudes van ‘haat’ en ‘angst’ zijn ondermijnend voor zowel de lichamelijke- als de geestelijke gezondheid van de mens. Sport en bewegen spelen een cruciale rol in het leven van Edward Hillenaar waarbij hij met name geïnteresseerd is in de heilzame effecten van lichaamsbeweging op mentale en geestelijke gezondheid. Momenteel doet hij promotieonderzoek aan de VU Amsterdam naar het onderwerp: ‘Body Movement Reprocessing’ waarbij hij een door hem ontwikkelde baanbrekende methode wetenschappelijk wil valideren. Edward Hillenaar is zowel westers wetenschappelijk opgeleid als ingewijd in de oosterse filosofische traditie van de boeddhistische psychologie. Zijn wens en passie is om zijn kennis van westerse en oosterse inzichten over gezondheid van de mens aan te wenden voor therapie en coaching ter verlichting van de klachten bij de mentaal lijdende mens. Zijn deskundigheid betreft kennis en ervaring over de invloeden en effecten van heilzame bewustzijnstoestanden op het psychosomatische stressniveau van de mens en de wijze waarop dergelijke bewustzijnstoestanden kunnen worden bereikt, bijvoorbeeld middels meditatieve vormen van lichaamsbeweging. Zijn levensmotto ‘Practice what you Preach’ heeft Edward al tweemaal in de praktijk gebracht door bovenmenselijke prestaties te leveren: de Ultra marathon lopen in Cambodja en India. Middels het geven van lezingen en workshops wil Edward Hillenaar zijn kennis en ervaring over de integrale en innovatieve benadering van mentale gezondheid kenbaar maken aan een groot publiek. De heilzame effecten van mindfulness, meditatie en de combinatie hiervan met lichaamsbeweging op de gezondheid zijn onderwerpen waar hij over kan spreken. 

Drs. Edward Hillenaar MSc boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Drs. Edward Hillenaar MSc.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Drs. Edward Hillenaar MSc, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Drs. Edward Hillenaar MSc en de eventuele overige kosten om een optreden van Drs. Edward Hillenaar MSc mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Drs. Edward Hillenaar MSc.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Drs. Edward Hillenaar MSc. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Drs. Edward Hillenaar MSc checken, een gratis optie plaatsen op Drs. Edward Hillenaar MSc en de boeking(en) van Drs. Edward Hillenaar MSc voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Drs. Edward Hillenaar MSc, BOEKINGSBUREAU Drs. Edward Hillenaar MSc, BOEKINGSBURO Drs. Edward Hillenaar MSc, ENTERTAINMENTBUREAU Drs. Edward Hillenaar MSc, ENTERTAINMENTBURO Drs. Edward Hillenaar MSc, ARTIESTENBUREAU Drs. Edward Hillenaar MSc, BOEKINGSKANTOOR Drs. Edward Hillenaar MSc, IMPRESARIAAT Drs. Edward Hillenaar MSc, MUZIEKBURO Drs. Edward Hillenaar MSc, MUZIEKBUREAU Drs. Edward Hillenaar MSc, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Drs. Edward Hillenaar MSc, ARTIESTENBOEKINGSBURO Drs. Edward Hillenaar MSc, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Drs. Edward Hillenaar MSc.

 

Offerte Drs. Edward Hillenaar MSc aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag