Eigenschappen dr. Bram Bakker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Bram Bakker boeken?

dr. Bram Bakker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Bram Bakker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Bram Bakker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Bram Bakker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Bram Bakker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Bram Bakker

“Everything you allways wanted to know about STRESS, but were afraid to ask”

De 21e eeuw is nog nauwelijks begonnen, maar aan alle kanten is al duidelijk dat stress-management de grootste uitdaging waarvoor de hedendaagse mens zich gesteld ziet. Onder de meest exotische benamingen worden er doorlopend nieuwe diagnosen geintroduceerd, die steeds te maken hebben met alom toegenomen werkdruk, en de steeds hogere eisen van de samenleving aan haar burgers. Wat ooit ‘overspannen’ werd genoemd, of ‘hyperventilatiesyndroom’ is nu ‘burnout’ of ‘paniekstoornis’. Er is sprake van oude wijn in nieuwe zakken.

Hoog sensitieve mensen zijn niet stress-bestendig, hoe prachtig de omschrijving van hun persoonlijkheid ook klinkt. Onvrede met de werksituatie is de belangrijkste reden dat mensen zich met vage klachten ziek melden. Onvrede waarover? Werkdruk, en dus stress.

Wat is stress eigenlijk? is het een psychisch probleem? is het altijd schadelijk, of heeft het ook een nuttige functie? Hoe ga je er mee om? Is het een reden om net als bijna een miljoen andere Nederlanders aan de antidepressiva te gaan, of zijn er ook andere oplossingen, die minder ingrijpend zijn? Behandel je het met therapie, of kun je er ook wat aan doen zonder je hele jeugd overhoop te halen?

En wat belangrijk is: hoe zorgen we dat het aantal slachtoffers van bovenmatige stress beperkt blijft? Hoe voorkomen we uitval in werk en/of gezin?

Over deze vragen vertelt Bram Bakker u graag, in een verhaal dat wordt verlevendigd met zeer uiteenlopende voorbeelden uit zijn dagelijkse werk als coach van (top)sporters en (top)werkers. Op verzoek kan er zelfs een stressreductie-programma worden gedemonstreerd.

Sinds juli 2008 schrijft Bram Bakker een wekelijkse column voor Revu.

dr. Bram Bakker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Bram Bakker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Bram Bakker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Bram Bakker en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Bram Bakker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Bram Bakker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Bram Bakker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Bram Bakker checken, een gratis optie plaatsen op dr. Bram Bakker en de boeking(en) van dr. Bram Bakker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Bram Bakker, BOEKINGSBUREAU dr. Bram Bakker, BOEKINGSBURO dr. Bram Bakker, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Bram Bakker, ENTERTAINMENTBURO dr. Bram Bakker, ARTIESTENBUREAU dr. Bram Bakker, BOEKINGSKANTOOR dr. Bram Bakker, IMPRESARIAAT dr. Bram Bakker, MUZIEKBURO dr. Bram Bakker, MUZIEKBUREAU dr. Bram Bakker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Bram Bakker, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Bram Bakker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Bram Bakker.

Offerte dr. Bram Bakker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag