Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Albert Benschop boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Albert Benschop boeken?

dr. Albert Benschop boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Albert Benschop.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Albert Benschop.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Albert Benschop ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Albert Benschop plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Albert Benschop

Internetsocioloog aan de Universiteit van Amsterdam

Dr. Albert Benschop is als internetsocioloog verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Hij publiceerde omvangrijke studies over sociale ongelijkheid en specialiseerde zich in de sociologie van arbeid, organisatie en management.

Aan het begin van de jaren 90 wierp hij zich volledig op een nog onbestaande discipline: internetsociologie. Hij ontwierp het populaire sociaalwetenschappelijk informatiesysteem SocioSite [www.sociosite.net], dat al snel een miljoenenpubliek trok. In een omvangrijke serie studies bracht hij de sociaalpsychologische en politiek-culturele eigenaardigheden van het internet in kaart [www.sociosite.org].

In zijn studies en presentaties brengt Benschop niet alleen de zegeningen van het internet in beeld, maar ook de vele schaduwzijden: het nethufteren en het netsletten, de kinderporno en de schending van privacy, de digitale praktijken van criminele oplichters en dieven, rechts-extremisten en terroristische jihadisten.

Benschop analyseert en waardeert de effecten van het internet op arbeidsverhoudingen (telewerk) en arbeidsorganisaties (zelf- en telemanagement), op consumptiepatronen en persoonlijke leefwijze. Daarbij komen ook de tegenstrijdigheden aan bod van de zelforganisatie in virtuele gemeenschappen en sociale netwerken.

In opdracht van overheden en particuliere instellingen voert hij regelmatig studies uit over internetgerelateerde sociale en politieke problemen. Als internetdeskundige geeft hij regelmatig commentaar op actuele ontwikkelingen voor pers, radio en tv.

Als spreker combineert hij op gepassioneerde wijze zijn gedetailleerde kennis van internetzaken met een scherpe visie op problemen en oplossingsstrategieën.

 

dr. Albert Benschop boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Albert Benschop.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Albert Benschop, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Albert Benschop en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Albert Benschop mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Albert Benschop.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Albert Benschop. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Albert Benschop checken, een gratis optie plaatsen op dr. Albert Benschop en de boeking(en) van dr. Albert Benschop voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Albert Benschop, BOEKINGSBUREAU dr. Albert Benschop, BOEKINGSBURO dr. Albert Benschop, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Albert Benschop, ENTERTAINMENTBURO dr. Albert Benschop, ARTIESTENBUREAU dr. Albert Benschop, BOEKINGSKANTOOR dr. Albert Benschop, IMPRESARIAAT dr. Albert Benschop, MUZIEKBURO dr. Albert Benschop, MUZIEKBUREAU dr. Albert Benschop, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Albert Benschop, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Albert Benschop, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Albert Benschop.

 

Offerte dr. Albert Benschop aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag