Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Jos Verveen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Jos Verveen boeken?

drs. Jos Verveen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Jos Verveen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Jos Verveen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Jos Verveen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Jos Verveen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Jos Verveen

Maatschappelijk ondernemer, raadslid en auteur Bullshit Management
Hoe zet je op innovatieve en creatieve wijze nieuwe organisaties, producten en diensten in de markt? Maatschappelijk ondernemer, voormalig organisatieadviseur, bedrijfskundige, raadslid en auteur van de bestseller Bullshit Management geeft u op vermakelijke wijze inzicht in het gapende gat tussen bedrijfskundige theorieën enerzijds en anderzijds de ogenschijnlijke eenvoud waarmee eigenwijze ondernemers hun droom najagen. Verveen weet waarover hij praat, want hij kent beide werelden goed. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en was vijftien jaar werkzaam in de chique wereld van de organisatie- en communicatieadvies. Hij besloot zijn baan aan de wilgen te hangen en trok zich terug om onderzoek te doen naar het waarheidsgehalte van al die bedrijfskundige theorieën en modellen die hij zelf al die jaren had verkocht. De uitkomsten van zijn zoektocht schreef hij op in het boek Bullshit Management (“terug naar de essentie van organisaties”) dat met 25.000 verkochte exemplaren een van de best verkochte managementboeken werd en leidde tot een ware mediahype in Nederland en Belgie. Met het verschijnen van dit boek nam hij afscheid van een wereld waartoe hij niet langer wilde behoren en besloot hij zelf eigenwijs te gaan ondernemen en zich in te zetten om ook de overheid meer ruimte te laten bieden aan creatieve en maatschappelijke ondernemers. Hij richtte Eisvrij op, een alternatief voor de doodsaaie buitenschoolse opvang voor kinderen en werd gemeenteraadslid in Rotterdam. Daar bedacht hij het fenomeen stadsinitiatief, waarbij een percentage van de begroting van 3,7 miljard van de gemeente Rotterdam wordt ingezet om maatschappelijke initiatieven, die op lange termijn op eigen benen kunnen staan, eenmalig te ondersteunen. Hierdoor beschikt de stad nu over een heuse luchtbrug, waarvan de beelden de hele wereld overgaan, heeft Rotterdam nu eindelijk een 400-meter schaatsbaan en kunnen Rotterdammers en toeristen binnenkort midden in de stad watersporten op golven van 1,5 meter hoog. Verveen is te boeken als spreker, dagvoorzitter en leider van workshops om de essentie van úw organisatie te achterhalen en vervolgens op eigen en creatieve wijze invulling te geven aan de communicatie.

 

drs. Jos Verveen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Jos Verveen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Jos Verveen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Jos Verveen en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Jos Verveen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Jos Verveen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Jos Verveen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Jos Verveen checken, een gratis optie plaatsen op drs. Jos Verveen en de boeking(en) van drs. Jos Verveen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Jos Verveen, BOEKINGSBUREAU drs. Jos Verveen, BOEKINGSBURO drs. Jos Verveen, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Jos Verveen, ENTERTAINMENTBURO drs. Jos Verveen, ARTIESTENBUREAU drs. Jos Verveen, BOEKINGSKANTOOR drs. Jos Verveen, IMPRESARIAAT drs. Jos Verveen, MUZIEKBURO drs. Jos Verveen, MUZIEKBUREAU drs. Jos Verveen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Jos Verveen, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Jos Verveen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Jos Verveen.

 

Offerte drs. Jos Verveen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag