Dopebwoy-boeken

Eigenschappen Dopebwoy boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Dopebwoy boeken?

Dopebwoy boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dopebwoy.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dopebwoy.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dopebwoy ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dopebwoy plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dopebwoy

Extra informatie Dopebwoy

Jordan Jacott, beter bekend als Dopebwoy, is een Nederlandse rapper en producer met een lange, muzikale geschiedenis. Zijn vader was een DJ en leerde hem veel op muzikaal gebied. Na zich ver ontwikkeld te hebben als producer, besloot Dopebwoy ook zelf te gaan rappen. Dit bleek een goeie zet. Nu kon hij zijn ideeën direct uitwerken en tot een compleet product maken.

Sinds 2014 is Dopebwoy erg druk geweest met produceren en heeft hij onder andere tracks geproduceerd voor Yes-R, Jayh en F1rstman. In 2016 dropt hij zijn eerste single als rapper. Samen met Jayh brengt hij de track ‘Selecta’ uit. In 2017 brengt Dopebwoy zijn eerste EP uit, met featurings van Jayh, CHO, Zefanio en Josylvio.

Met de single ´Cartier´ brak Dopebwoy door in de Nederlandse hiphop scene. Deze track stond meer dan 12 weken in de top 10 lijst van de Nederlandse Charts. Het was daarmee ook dé zomerhit van 2017 en op elk festival en in elke club te horen.

In 2018 bracht Dopebwoy nog meer nieuwe tracks. Zo was hij te horen op de hit van Yung Felix, genaamd ‘Loco’ die meerdere keren platina is gegaan, en ook op de track ‘My Money’ van $hirak die 1x platina is gegaan, samen met Bizzey en Bokoesam.

Dit jaar bracht hij zijn album ´Forever Lit´. Met samenwerkingen van o.a. Boef, MHD, Yxng Bane en Frenna staat het album nu al langer dan 15 weken in de album top 10 van de Nederlandse Charts. Met nummers als: Walou Crisis en Guap die beide platina zijn gegaan heeft hij verder nog  samenwerkingen o.a. Boef, MHD, Yxng Bane en Frenna op het album die nu al langer dan 15 weken in de album top 10 van de Nederlandse Charts staat. Dat Dopebwoy niet weg te denken is uit de Nederlandse scene is een feit. Daarentegen is zijn carrière een uitbreiding naar het buitenland gaan krijgen. In Frankrijk en the UK is de naam ‘Dopebwoy’ niet meer onbekend. Op dit moment gaat zijn song met Oboy en Aya Nakamura heel erg lekker.

Zijn debut album kwam al binnen op 1, de verwachtingen voor volgend jaar zijn nog groter.

Dopebwoy boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Dopebwoy en de boeking(en) van Dopebwoy voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dopebwoy aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag