Domien Verschuuren

Eigenschappen Domien Verschuuren boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Domien Verschuuren boeken?

Domien Verschuuren boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Domien Verschuuren.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Domien Verschuuren.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Domien Verschuuren ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Domien Verschuuren plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Domien Verschuuren

Biografie Domien Verschuuren

‘Wakker worden met Domien, wie wil dat nou niet?’ moet NPO-3FM gedacht hebben toen ze Domien verhuisden van de avond naar de ochtend. Sinds november 2016 is Domien namelijk dagelijks tussen 06:00 uur en 09:00 uur te horen op één van de populairste radiozenders die ons land kent. Daarvoor deed hij – ondanks zijn leeftijd (Domien is geboren in ’88) – al een schat aan ervaring op bij datzelfde station, waar hij inmiddels al meer dan tien jaar werkt!

Naast het verzorgen van radioshows is Domien ook inzetbaar als DJ en voice-over. Zijn herkenbare stem doet het goed bij jong en oud. Daarnaast is ook zijn gezicht, ondanks het feit dat hij voornamelijk actief is op de radio, niet onbekend. Domien was namelijk al meerdere keren in het Glazen Huis te zien (wie herinnert zich de gesprekken met Tijn en Lot niet?) en is daarnaast regelmatig te gast bij verschillende talkshows.

Een show van Domien bestaat uit zowel nieuwe als oudere nummers, die één ding gemeen hebben: het leeuwendeel van het publiek kent ze! De verschillende hits uit allerhande genres worden in elkaar gemixt waardoor verrassende mash-ups ontstaan die leiden tot meezingen, dansen en vooral een hele boel gezelligheid. Daarnaast grijpt Domien – uiteraard – gretig de microfoon waardoor hij zijn publiek net dat beetje extra energie kan geven!

Domien Verschuuren boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Domien Verschuuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Domien Verschuuren en de eventuele overige kosten om een optreden van Domien Verschuuren mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Domien Verschuuren.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Domien Verschuuren. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Domien Verschuuren checken, een gratis optie plaatsen op Domien Verschuuren en de boeking(en) van Domien Verschuuren voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Domien Verschuuren aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag