Doenja

Eigenschappen Doenja boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Doenja boeken?

Doenja boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Doenja.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Doenja.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Doenja ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Doenja plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Doenja

Extra informatie Doenja

Biografie Doenja
Doenja ontdekte al op hele jonge leeftijd dat ze zingen wel heel erg leuk vond. Bij haar thuis was het dan ook altijd een gezellige boel en werd er altijd muziek gedraaid.

Ze zong de hele dag en toen een kennis haar hoorde zingen vond hij dat ze hiermee verder moest gaan. Toen ze negen jaar was heeft ze meegedaan aan haar eerste talentenjacht erg spannend hoor.

Maar ze vond het heel leuk om voor een echt publiek op te treden.

Toen ze 14 jaar was is zij gaan optreden in het hele land en kreeg zij elke week zangles. Haar grote hobby buiten het zingen was in die tijd haar eigen paard waar ze menig uurtje mee doorbracht.

Ze is toen ook les gaan geven op een sportschool in veel verschillende lessen.

Dit was een hele leuke tijd maar door het zingen kon zij dit helaas niet meer combineren.

Vanaf Januari dit jaar is zij ook eigenares geworden van kinderspeelparadijs Ballorig in Roosendaal. Hier komen natuurlijk heel veel kinderen en zij merkte toen al snel dat zij al heel veel jonge fans heb.

Zij heeft toen speciaal voor Ballorig ‘de ila song’ opgenomen met de Doenja Kids en vond dit zo leuk om te doen dat zij heeft besloten om met de kinderpop verder te gaan.

Zij heeft er een heel leuk dansje bij en ze hoopt natuurlijk dat jullie dit snel gaan leren om lekker met ons mee te kunnen dansen. Nu is er een heuse kindershow ‘’Doenja Kids’’ en gaat zij in het land optreden met de Doenja Kids en mijn twee vrienden Welles Nietes.
Doenja boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Doenja boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Doenja.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Doenja, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Doenja en de eventuele overige kosten om een optreden van Doenja mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Doenja.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Doenja. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Doenja checken, een gratis optie plaatsen op Doenja en de boeking(en) van Doenja voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Doenja, BOEKINGSBUREAU Doenja, BOEKINGSBURO Doenja, ENTERTAINMENTBUREAU Doenja, ENTERTAINMENTBURO Doenja, ARTIESTENBUREAU Doenja, BOEKINGSKANTOOR Doenja, IMPRESARIAAT Doenja, MUZIEKBURO Doenja, MUZIEKBUREAU Doenja, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Doenja, ARTIESTENBOEKINGSBURO Doenja, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Doenja.

 

Offerte Doenja aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag