Sharon Kips

Eigenschappen Sharon Kips boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Sharon Kips boeken?

Sharon Kips boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sharon Kips.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sharon Kips.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sharon Kips ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sharon Kips plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sharon Kips

Extra informatie Sharon Kips

Sharon Kips (Biddinghuizen, 17 november 1983) is een Nederlandse zangeres die bekendheid verwierf als winnaar van het RTL4-programma X Factor.

Tijdens een concert op het Flevofestival in 2003 zong ze in de band van gospelzanger Kees Kraayenoord. Van dit concert werd een live-album uitgebracht (This is my cry), waarop Sharon ook te horen is. In 2006 nam ze deel aan het Flevolands Songfestival, een onderdeel van de Meerpaaldagen in Dronten. Op 14 augustus 2006 won ze deze zangwedstrijd.

Eind 2006 en begin 2007 was Sharon deelneemster aan de talentenjacht X Factor. In dit televisieprogramma drong ze door tot de laatste tien kandidaten, hetgeen betekende dat ze 30 december 2006 haar opwachting maakte in de eerste van een serie ‘live shows’. Op 24 februari 2007 won ze, met een meerderheid van 75% van de stemmen, de finale van Richy Brown, waarmee ze een platencontract won. Een week later kwam haar debuutsingle Heartbreak away binnen op de eerste plaats van de Nederlandse hitlijsten.

De opvolger van haar eerste hit, Heaven knows, evenaart het succes vooralsnog niet. De single blijft steken in de Tipparade. Eind mei kwam haar debuutalbum 10 uit, en werd het eerste album dat niet op nummer 1 binnen kwam van een winnaar van een Nederlandse talentenjacht. Qua hitsucces is Sharon Kips tot nu toe een eendagsvlieg gebleken.

In juni 2007 trad ze op tijdens de EO-jongerendag, net als de meidengroep X6, die met haar in de halve finale van X factor had gestaan.

Sharon Kips boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sharon Kips.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sharon Kips, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sharon Kips en de eventuele overige kosten om een optreden van Sharon Kips mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sharon Kips.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sharon Kips. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sharon Kips checken, een gratis optie plaatsen op Sharon Kips en de boeking(en) van Sharon Kips voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Sharon Kips aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag