DJ Marcello

Eigenschappen DJ Marcello boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

DJ Marcello boeken?

DJ Marcello boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Marcello.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ Marcello.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DJ Marcello ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Marcello plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie DJ Marcello

DeeJay Marcello begon zijn muzikale carrière op de leeftijd van 6 jaar. Hij begon al jong met het spelen op de piano en na een aantal jaren onderwijs in zowel klassieke muziek als jazz begon hij met het spelen van de drums. Uiteraard bleef hij geïnteresseerd in het spelen van de piano.

De eerste ervaringen in de Entertainment business begon op kleinere evenementen zoals verjaardagen en zakelijke evenementen. Mede door inspiratie van bekende DJ’s begon Marcello een ambitie te ontwikkelen om zo snel mogelijk professioneel en goed te worden in het vak: DJ!

Door onder andere het volgen van verschillende trainingen en opleidingen ontwikkelde Marcello zich steeds meer en meer. DJ Marcello heeft zich gevestigd in Duitsland maar treedt ook op in de naburige landen zoals Zwitserland, Oostenrijk en Nederland. Maar ook het mooie strand en felle zon van Bulgarije is hem als DJ niet onbekend.

DJ Marcello boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van DJ Marcello.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DJ Marcello, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van DJ Marcello en de eventuele overige kosten om een optreden van DJ Marcello mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ Marcello.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DJ Marcello. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van DJ Marcello checken, een gratis optie plaatsen op DJ Marcello en de boeking(en) van DJ Marcello voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT DJ Marcello, BOEKINGSBUREAU DJ Marcello, BOEKINGSBURO DJ Marcello, ENTERTAINMENTBUREAU DJ Marcello, ENTERTAINMENTBURO DJ Marcello, ARTIESTENBUREAU DJ Marcello, BOEKINGSKANTOOR DJ Marcello, IMPRESARIAAT DJ Marcello, MUZIEKBURO DJ Marcello, MUZIEKBUREAU DJ Marcello, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU DJ Marcello, ARTIESTENBOEKINGSBURO DJ Marcello, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR DJ Marcello.

 

Offerte DJ Marcello aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag