Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Denis Slieker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Denis Slieker boeken?

Denis Slieker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Denis Slieker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Denis Slieker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Denis Slieker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Denis Slieker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Denis Slieker

Directeur van KlimaatNeutraal Groep
Denis Slieker studeerde psychologie en werkte na zijn studie als organisatie-adviseur voor verschillende bedrijven. Na veel ‘kijkjes in keukens’ besloot hij zelf een onderneming te starten, om daarmee een duurzame bijdrage aan de samenleving te leveren.

Onder het motto; Waarom praten over duurzaam ondernemen als je het ook kunt doen! richtte hij in 2002 GREENLease op, de eerste duurzame autolease maatschappij in Nederland op. Daarmee liet hij zien dat het mogelijk is om een nieuwe markt te betreden vanuit een ideaal en een pragmatische blik. Denis Slieker besloot niet te wachten op de vraag uit de markt maar handelde vanuit de gedachte dat een goed product de weg naar de markt zal vinden. Zijn ‘groene’ voorbeeld is inmiddels door verscheidene leasemaatschappijen gevolgd, waarmee duurzame mobiliteit een dagelijks onderwerp van gesprek is.

Na de introductie van GREENLease werd Slieker in 2004 directeur van KlimaatNeutraal Groep en ging hij de volgende ‘groene’ uitdaging aan: het klimaatneutraal maken van ondernemend en consumerend Nederland. KlimaatNeutraal Groep biedt organisaties en consumenten om de door hen veroorzaakte CO2-uitstoot te compenseren door de aanplant van bos en duurzame energieprojecten. Inmiddels is deze vorm van ‘de vervuiler betaald’ een wereldwijd fenomeen geworden.

Denis Slieker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Denis Slieker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Denis Slieker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Denis Slieker en de eventuele overige kosten om een optreden van Denis Slieker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Denis Slieker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Denis Slieker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Denis Slieker checken, een gratis optie plaatsen op Denis Slieker en de boeking(en) van Denis Slieker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Denis Slieker, BOEKINGSBUREAU Denis Slieker, BOEKINGSBURO Denis Slieker, ENTERTAINMENTBUREAU Denis Slieker, ENTERTAINMENTBURO Denis Slieker, ARTIESTENBUREAU Denis Slieker, BOEKINGSKANTOOR Denis Slieker, IMPRESARIAAT Denis Slieker, MUZIEKBURO Denis Slieker, MUZIEKBUREAU Denis Slieker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Denis Slieker, ARTIESTENBOEKINGSBURO Denis Slieker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Denis Slieker.

 

Offerte Denis Slieker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag