Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Ewout Irrgang boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Ewout Irrgang boeken?

drs. Ewout Irrgang boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Ewout Irrgang.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Ewout Irrgang.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Ewout Irrgang ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Ewout Irrgang plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Ewout Irrgang

Bankiers en economen mogen wel eens een toontje lager gaan zingen

Ewout Irrgang is een kritisch econoom en voormalig financieel woordvoerder en woordvoerder ontwikkelingssamenwerking van de SP in de Tweede Kamer. Hij staat bekend als een bevlogen persoon die buitengewoon kritisch staat ten opzichte van de huidige Europese aanpak van de eurocrisis. Zijn betrokken blik op de wereld combineert hij met een door vriend en vijand bewonderde deskundigheid op het terrein van de (macro)economie, de financiële sector en de globalisering. Hij is een enthousiaste spreker en een uitstekende (dag)voorzitter.

Ewout Irrgang studeerde economie én politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Reeds tijdens zijn studie werkte hij parttime voor de Tweede Kamerfractie van de SP als financieel medewerker. In 2005 werkt hij korte tijd bij De Nederlandsche Bank (DNB). In datzelfde jaar werd hij Tweede Kamerlid voor de SP waarna hij zich in korte tijd ontwikkelde tot een toonaangevend Tweede Kamerlid op financiële onderwerpen zoals bonussen bij banken, de teloorgang van de DSB bank en de steun voor Griekenland. Irrgang heeft zich in de Tweede Kamer onder meer ingezet voor de aanpak van, wat hij noemt, het ‘old boys netwerk’. De Tweede Kamer ging als gevolg van zijn inzet akkoord met een wettelijke bepaling waarbij het maximum aantal toezichthoudende functies in grote bedrijven en instellingen wordt beperkt tot vijf.

Irrgang was voorzitter van het Meerpartijeninitiatief HIV/Aids om de strijd tegen HIV/Aids hoog op de politieke agenda te houden. Dit Meerpartijeninitiatief slaagde erin om de bezuinigingen op de Nederlandse bijdrage voor de strijd tegen HIV/Aids te beperken. Hij staat bekend als een tegenstander van bezuinigingen op ontwikkelingshulp maar is kritisch over sommige vormen van hulp en sommige Nederlandse ontwikkelingsorganisaties. Dat bleek onder meer uit de strijd die hij voerde tegen ontwikkelingsorganisatie SNV waarvan de toenmalig directeur een – in zijn ogen – te hoog salaris verdiende. Dit leidde uiteindelijk tot het aftreden van de directeur en het topmanagement bij SNV.

Ewout Irrgang woont in Amsterdam, is getrouwd en heeft een dochter.

 

drs. Ewout Irrgang boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Ewout Irrgang.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Ewout Irrgang, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Ewout Irrgang en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Ewout Irrgang mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Ewout Irrgang.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Ewout Irrgang. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Ewout Irrgang checken, een gratis optie plaatsen op drs. Ewout Irrgang en de boeking(en) van drs. Ewout Irrgang voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Ewout Irrgang, BOEKINGSBUREAU drs. Ewout Irrgang, BOEKINGSBURO drs. Ewout Irrgang, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Ewout Irrgang, ENTERTAINMENTBURO drs. Ewout Irrgang, ARTIESTENBUREAU drs. Ewout Irrgang, BOEKINGSKANTOOR drs. Ewout Irrgang, IMPRESARIAAT drs. Ewout Irrgang, MUZIEKBURO drs. Ewout Irrgang, MUZIEKBUREAU drs. Ewout Irrgang, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Ewout Irrgang, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Ewout Irrgang, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Ewout Irrgang.

 

Offerte drs. Ewout Irrgang aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag