Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Jeroen Keers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Jeroen Keers boeken?

drs. Jeroen Keers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Jeroen Keers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Jeroen Keers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Jeroen Keers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Jeroen Keers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Jeroen Keers

Verandering komt niet zomaar uit de lucht vallen
Jeroen Keers is de enige man ter wereld die een val van 1000m overleefde toen zowel zijn hoofdparachute als zijn reserveparachute niet functioneerden, een life-changing event.

Jeroen is een ervaren en veelzijdig spreker. Presenteren, stimuleren en enthousiasmeren zit in zijn DNA. Door zijn levenservaring én zijn bijna-dood ervaring is hij in staat om veranderingen, ontwikkeling, bewustwording en prestatieverbetering te bewerkstelligen bij mens èn bedrijf.

Een krachtige motivator met verbeelding, verwondering en humor.Jeroen Keers deed zijn studie Psychologie aan de UvA en is daarnaast is gecertificeerd MMS coach. Jeroen heeft in mediastad Hilversum bij diverse omroepen zowel voor als achter de schermen gewerkt. Naast zijn werk als presentator, acteur en voiceover, is hij sinds 2010 Vinoloog.

Jeroen is met 30 jaar ervaring een overtuigend spreker, dagvoorzitter, gespreksleider en bedrijven-coach. De bijna-doodervaring van Jeroen en de gevolgen zijn adembenemend. Hij had het niet willen missen, maar raadt niemand aan hetzelfde te doen. Hoe kun je toch een paradigma-verschuiving tot stand brengen?

Jeroen laat zien dat verandering veel makkelijker en minder gevaarlijk is dan je soms denkt.

drs. Jeroen Keers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Jeroen Keers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Jeroen Keers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Jeroen Keers en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Jeroen Keers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Jeroen Keers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Jeroen Keers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Jeroen Keers checken, een gratis optie plaatsen op drs. Jeroen Keers en de boeking(en) van drs. Jeroen Keers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Jeroen Keers, BOEKINGSBUREAU drs. Jeroen Keers, BOEKINGSBURO drs. Jeroen Keers, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Jeroen Keers, ENTERTAINMENTBURO drs. Jeroen Keers, ARTIESTENBUREAU drs. Jeroen Keers, BOEKINGSKANTOOR drs. Jeroen Keers, IMPRESARIAAT drs. Jeroen Keers, MUZIEKBURO drs. Jeroen Keers, MUZIEKBUREAU drs. Jeroen Keers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Jeroen Keers, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Jeroen Keers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Jeroen Keers.

 

Offerte drs. Jeroen Keers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag