De Romeos

Eigenschappen De Romeos boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

De Romeos boeken?

De Romeos boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Romeos.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Romeos.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Romeos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Romeos plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Romeos

Extra informatie De Romeos

Biografie De Romeos
We schrijven april 2003. Davy Gilles en Chris Van Tongelen staan samen in de musical Romeo Julia… het kriebelt om samen een groep op te richten! Gunther Levi, vriend bij ‘Familie’, is al snel overtuigd om mee op de kar te springen. En wat een kar… Anno 2013 staan Davy, Chris en Gunther als De Romeo’s tien jaar op de planken en zijn ze geliefd in heel Vlaanderen. Overal waar de drie heren, bij voorkeur in maatpak, zich vertonen, wordt een feestje gebouwd. Want daar staan ze voor garant… 100% feest!

Davy, Chris en Gunther hebben ondertussen al een heel muzikaal parcours afgelegd. In 2003 staan ze, net als de eerste lichting Idolen, op het VTM Zomertour-podium. Iets wat ze de volgende vier jaar in hun zomeragenda hebben staan.

In 2004 duiken Davy, Chris en Gunther de studio in en dat mondt uit in twee Nederlandstalige singles: ‘Strand’ en ‘Nooit te laat’, waarmee ze een paar keer Tien Om Te Zien haalden. De eerste full cd volgt in 2006. ‘Non Stop Party’, de titel spreekt voor zich: een cd voor één groot festijn, met de leukste medleys. Ondertussen nemen ze vooral bedrijfsfeesten voor hun rekening. In 2008 volgt album nummer twee, ‘The party goes on’. En ja hoor, het gaat zeker door want vanaf dan trekken de drie knappe heren ook volop de kaart van feesttenten en festivals.

In 2008 heeft in Hasselt het allereerste echte Schlagerfestival plaats. De Romeo’s zijn er vanaf het begin elk jaar bij. Dit jaar toveren ze de Ethias Arena ook al voor de vijfde keer om in hun bloedeigen Zingpaleis, hét meezingfeest van Vlaanderen. Tien jaar De Romeo’s, vijf jaar Het Zingpaleis: 2013 is een echt feestjaar.

Maar we keren nog even terug in de tijd. In 2011 verrassen Davy, Chris en Gunther vriend en vijand door een volledig Nederlandstalig album uit te brengen. ‘De Romeo’s in ’t Wit’ haalt in een mum van tijd goud. “Viva De Romeo’s” wordt een dikke hit!

In 2012 lanceren ze terug een Nederlandstalig album, ‘Feesten In Stijl’. En 2012 wordt een absoluut topjaar voor de drie Romeo’s. Ze krijgen een Anne Award voor ‘Beste Groep’, ze krijgen de Zomerhit van 2012 voor ‘Beste Ambiance’ en bovendien ook DE Zomerhit 2012 met hun ‘Vlaanderen Feest’. En de prijzenregen is nog niet gedaan want bij de Mia’s gaan aan ze de haal met een Mia voor ‘Beste Vlaams Populair’.

2013 zetten De Romeo’s voort op hetzelfde winnaarselan. Ze namen drie Anne Awards mee naar huis: eentje voor ‘Beste Groep’, eentje voor ‘Beste Groep Ambiance’ en de absolute Anne Award, samen met Jan Smit, voor hun dikke nummer 1-hit ‘Zingen, Lachen, Dansen’. Een fantastisch begin maar het einde is nog niet in zicht. De heren zijn volop bezig aan een nieuw album en de agenda puilt alweer uit van de optredens. 2013: 10 jaar De Romeo’s en 5 jaar Het Zingpaleis… 100% FEESTGARANTIE!

De Romeos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Romeos boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Romeos.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Romeos, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Romeos en de eventuele overige kosten om een optreden van De Romeos mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Romeos.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Romeos. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Romeos checken, een gratis optie plaatsen op De Romeos en de boeking(en) van De Romeos voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Romeos, BOEKINGSBUREAU De Romeos, BOEKINGSBURO De Romeos, ENTERTAINMENTBUREAU De Romeos, ENTERTAINMENTBURO De Romeos, ARTIESTENBUREAU De Romeos, BOEKINGSKANTOOR De Romeos, IMPRESARIAAT De Romeos, MUZIEKBURO De Romeos, MUZIEKBUREAU De Romeos, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Romeos, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Romeos, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Romeos.

 

Offerte De Romeos aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag