De Mosselman

Eigenschappen De Mosselman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

De Mosselman boeken?

De Mosselman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Mosselman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Mosselman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Mosselman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Mosselman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Mosselman

Extra informatie De Mosselman

Biografie De Mosselman
In 1997 werd Sander Scheurwater tegen wil en dank omgedoopt tot De Mosselman. Sander behoorde in het verleden bij de hardcore formatie Human Resource, bekend van de wereldhit Dominator. Hij zette zijn mosselverslaving verbaal op CD en dat resulteerde in een Top-10 notering met het nummer Mossels.

Hierna werd het een paar jaar stil rondom de mosselman tot op een dag hij “SHALALIE SHALALA” op de radio hoorde. Direct sloegen de stoppen weer door bij onze schelpdierfanaat en binnen no-time was zijn versie klaar van dit songfestival nummer. Iedereen was zo positief dat er gelijk een video geschoten werd en binnen een week stond zijn video op youtube. De video werd bijna direct een hit en werd in de eerste 2 dagen meer dan 120.000 keer bekeken!

Dit leidde tot een run op de downloadsites en “SHALALIE SHALALA” kwam in de top 10 binnen op 9

De Mosselman boeken?

De mosselman op klompen wordt de laatste dagen weer in het uitgaanscircuit gesignaleerd en hij zal binnenkort weer op de planken te bewonderen zijn, geflankeerd door 2 lieftallige dames!

Tot mossel!
De Mosselman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Mosselman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Mosselman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Mosselman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Mosselman en de eventuele overige kosten om een optreden van De Mosselman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Mosselman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Mosselman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Mosselman checken, een gratis optie plaatsen op De Mosselman en de boeking(en) van De Mosselman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Mosselman, BOEKINGSBUREAU De Mosselman, BOEKINGSBURO De Mosselman, ENTERTAINMENTBUREAU De Mosselman, ENTERTAINMENTBURO De Mosselman, ARTIESTENBUREAU De Mosselman, BOEKINGSKANTOOR De Mosselman, IMPRESARIAAT De Mosselman, MUZIEKBURO De Mosselman, MUZIEKBUREAU De Mosselman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Mosselman, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Mosselman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Mosselman.

 

Offerte De Mosselman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag