De Fantasticos

Eigenschappen De Fantasticos boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

De Fantasticos boeken?

De Fantasticos boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Fantasticos.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Fantasticos.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Fantasticos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Fantasticos plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Fantasticos

Extra informatie De Fantasticos

Biografie De Fantasticos
De Fantasticos zijn medio Augustus 2012 spontaan ontstaan tijdens een amusant gesprek onder een aantal vrienden waarin gesproken werd over het momenteel missen van “echte “ gezellige Hollandse muziek in de stijl van de 60’er jaren.

De ingrediënten waren snel voorhanden …….de sound van toen ( in een modern 2012 jasje ) en de zoetgevooisde stemmen van 2 prima zangers.

De Fantasticos wordt de nieuwe Nederlandstalige muziektrend in het Hollandse lied en zijn ook te boeken voor optredens. Twee boezemvrienden Henk (ex Les Chromona’s) en Johnny (ex Sunstreams) hebben elkaar na jarenlange vriendschap opnieuw gevonden in hun gezamelijke muzieksmaak.

Een verrassende combinatie van Nederlandstalige meezingers, schlagers en levenspop in de sound van 2012.

Bij de eerste try-outs ging overal het dak er af wat al snel resulteerde in een platencontract bij NRGY Music. Het eerste CD-album is al in de maak en als voorloper presenteren zij de debuutsingle ‘Weet je wat jij voor mij bent’.

De Fantasticos live is een geweldige belevenis van twee fantastische muzikanten die in korte tijd Nederland zullen gaan veroveren.

 
De Fantasticos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Fantasticos boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Fantasticos.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Fantasticos, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Fantasticos en de eventuele overige kosten om een optreden van De Fantasticos mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Fantasticos.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Fantasticos. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Fantasticos checken, een gratis optie plaatsen op De Fantasticos en de boeking(en) van De Fantasticos voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Fantasticos, BOEKINGSBUREAU De Fantasticos, BOEKINGSBURO De Fantasticos, ENTERTAINMENTBUREAU De Fantasticos, ENTERTAINMENTBURO De Fantasticos, ARTIESTENBUREAU De Fantasticos, BOEKINGSKANTOOR De Fantasticos, IMPRESARIAAT De Fantasticos, MUZIEKBURO De Fantasticos, MUZIEKBUREAU De Fantasticos, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Fantasticos, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Fantasticos, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Fantasticos.

 

Offerte De Fantasticos aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag