daya

Eigenschappen Daya boeken

Prijs
v.a. 495
Tijdsduur
3 x 45 min.
Geluid
Incl. M-set e/o geluid tot 150 personen

Daya boeken?

Daya boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Daya.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Daya.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Daya ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Daya plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Daya

Extra informatie Daya

De liefde voor muziek begon al vroeg; zingen, dansen en performen zit haar in het bloed. “Muziek werd ons met de paplepel ingegoten. Er stond thuis altijd muziek op! Alle denkbare muziekstromen vulden de huiskamer terwijl er ondertussen ook nog waar mogelijk op gedanst werd.”

Als 10-jarige deed Daya mee aan The Voice Kids, het eerste seizoen. Ze werkte samen met Nick en Simon en reikte tot in de battles. Daya: “Het was zo gaaf om hieraan mee te doen, ik heb er veel van geleerd.  Waaronder het feit dat ik het geweldig vind om op een podium voor publiek te staan.“
Sindsdien heeft ze een uitgebreid track-record opgebouwd, zowel in band-verband als solo, en met zowel covers als eigen werk.

Ze begon met het schrijven van haar eigen songs en heeft inmiddels haar 4e track uitgebracht, die allemaal te vinden zijn op Spotify en Youtube.

En met een grote hoeveelheid shows in binnen- en buitenland, in een veelheid aan venues, casino’s, restaurants en dergelijke, maar ook in collabs met onder andere Adlicious en als onderdeel van Xander de Buisonjé’s Xander & Friends show laat ze zien hoe belangrijk ze het vindt om met muziek mensen te raken.

“Live optreden is natuurlijk het allermooiste!”, aldus Daya. “Als mensen naar je komen kijken,
omdat je ze raakt; dat jouw stem emoties losmaakt is mijn belangrijkste motivatie en daarom op het podium te vlammen en je voor de volle 100% helemaal te geven. En daarom zing ik bijna alles, van soul tot jazz, top-40, easy listening en zelfs een beetje Nederlandstalig!”

Offerte Daya aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag