d-sturb

Eigenschappen D-Sturb boeken

Prijs
Op aanvraag

D-Sturb boeken?

D-Sturb boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van D-Sturb.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van D-Sturb.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van D-Sturb ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van D-Sturb plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van D-Sturb

Extra informatie D-Sturb

Hardstyle-dynamo D-Sturb is een zeldzame verschijning met een razendsnelle opmars. Zijn authentieke en opmerkelijke productievaardigheden, samen met zijn natuurlijke podiumuitstraling, vormen de basis van deze compleet getalenteerde artiest.

Hoogtepunten in de carrière van deze feeststarter zijn onder andere grote hits zoals ‘Feel It’ met D-Block & S-te-Fan, ‘Dance With The Devil’ met Ran-D, ‘Nothing Like The Oldschool’ met Sefa, ‘World Out There’, ‘The Last Man Standing’ en ‘Embracing The Madness’ met Sound Rush. D-Sturb barst van creativiteit, wat te horen is in zijn opvallende en spectaculaire discografie.

Op het gebied van optredens heeft D-Sturb de grootste podia wereldwijd veroverd, waaronder Supremacy, Defqon.1 mainstage, Intents Festival, Decibel Outdoor en EDC Mexico, om er maar een paar te noemen.

Als artiest van End of Line Recordings geniet hij wereldwijde erkenning voor zijn kenmerkende geluid dat meedogenloze kickrolls combineert met atmosferische melodieën en een groots karakter.

Offerte D-Sturb aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag