Critical Mass

Eigenschappen Critical Mass boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Critical Mass boeken?

Critical Mass boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Critical Mass.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Critical Mass.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Critical Mass ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Critical Mass plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Critical Mass

Extra informatie Critical Mass

Biografie Critical Mass
Critical Mass was een Nederlandse Happy Hardcore groep die in de periode 1994 tot 1999, ten tijde van de Happy Hardcore hype, enkele hits in de Nederlandse Top 40 scoorde. De groep bestond uit onder meer Huib Schippers (producer), Dave Van Hasselaar (producer) en Ed Bout (producer). Later sloot Ludmilla Odijk (zangeres) en MC Energy zich ook bij de groep aan.

In 1994 komt de Rotterdamse producer Ed Bout in contact met producer Dave van Hasselaar. Samen besluiten zij een nieuwe groep op te richten. Het duo krijgt een opdracht van gabberorganisatie IDT Records om commerciële Hardcore te maken. Met “Dancing Together” scoort Critical Mass een hit. Hetzelfde jaar nog krijgt Critical Mass een gezicht met zangeres Ludmilla Odijk en MC Energy.

In 1996 scoort de band groep met singles als “Burnin’ Love”, “Believe In The Future” en “Happy Generation” enkele Top 40 hits. Later dat jaar kondigt IDT aan dat Critical Mass spoedig samen wordt gevoegd met 2 Unlimited.

In 1997, wanneer de happy hardcore rage in Nederland langzaam zijn einde nadert, brengt de groep de single “Together In Dreams” uit. Deze doet het een stuk minder goed dan verwacht. Bout en Van Hasselaar besluiten hun muziekcarrière een wending te geven door over te stappen naar andere muziekstijlen.

In 1999 komt de laatste single uit, genaamd “In Your Eyes”.

In 2008 treedt de Criticall Mass in originele bezetting weer op, op verschillende Happy Hardcore feesten en zijn weer volop in de scene door de 90’s revival.

Critical Mass boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Critical Mass boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Critical Mass.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Critical Mass, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Critical Mass en de eventuele overige kosten om een optreden van Critical Mass mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Critical Mass.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Critical Mass. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Critical Mass checken, een gratis optie plaatsen op Critical Mass en de boeking(en) van Critical Mass voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Critical Mass, BOEKINGSBUREAU Critical Mass, BOEKINGSBURO Critical Mass, ENTERTAINMENTBUREAU Critical Mass, ENTERTAINMENTBURO Critical Mass, ARTIESTENBUREAU Critical Mass, BOEKINGSKANTOOR Critical Mass, IMPRESARIAAT Critical Mass, MUZIEKBURO Critical Mass, MUZIEKBUREAU Critical Mass, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Critical Mass, ARTIESTENBOEKINGSBURO Critical Mass, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Critical Mass.

 

Offerte Critical Mass aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag