Danceblend

Eigenschappen Danceblend boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
3x 45 min.
Geluid
Exclusief

Danceblend boeken?

Danceblend boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danceblend.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danceblend.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danceblend ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danceblend plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Danceblend

Biografie Danceblend
Meet DanceBlend: de allereerste band in Nederland die de grootste hits uit de opkomst van het housetijdperk live on stage ten gehore brengt. In DanceBlend zijn twee opponenten verenigd: een live-performance van een band die staat als een huis, en de lekkerste, voor iedereen herkenbare houseclassiscs die de housescène ooit heeft voortgebracht. Een nieuwe formule dus, die het beste van twee werelden samenvoegt.

Houseclassics zijn voor iedereen herkenbaar, nummers als ‘Pump up The Jam’ en ‘Show me Love’ . De muziek herleeft op dit moment een onnavolgbare revival, met spetterende Houseclassics Party’s die door het hele land georganiseerd worden. DanceBlend springt daarop in, op de meest spectaculaire en originele manier die denkbaar is.

DanceBlend is niet te vergelijken met een deejay die vanuit zijn discobooth het publiek bedient. DanceBlend is een bruisende band. Zes muzikanten brengen een vernieuwend concept waarin de lekkerste house als een feest der herkenning live wordt gespeeld. De interactie met het publiek geeft de houseclassics een ongekende meerwaarde, en tilt de fantastische muziek naar een nóg hoger energielevel. Toch draait het bij DanceBlend niet om de muzikanten. Voor ‘The Ultimate House Classics Dance Band’ staat in de eerste plaats de beleving van het optreden centraal. Muziek en publiek worden door DanceBlend op onnavolgbare wijze verenigd!

DanceBlend blaast alleen de allerbekendste houseplaten tot leven. The Ultimate House Classics Dance Band richt zich niet alleen op housefeesten, grote events en festivals, maar verleidt ook op kleinschaliger evenementen haar publiek genadeloos naar de dansvloer. De act staat garant voor een fantastische dance experience die de toeschouwer meesleept naar de beginjaren van de housemuziek om deze te herbeleven als nooit tevoren!

 Repertoire Danceblend

Phats and Small – Turn Around

Spiller – Groove Jet

Basement Jaxx – Red Alert

Everything But The Girl – Missing

Dominica – Got to let you go 

Modjo – Lady

Incognito – Always There

Rozella – Everybody’s Free

Moloko – Bring it back  

Kristine W – Feel what you want

Daft Punk – Around the world

Technotronic – Pump up the Jam

Gala – Freed From Desire

Soulsearcher – Can’t get enough 

CC Factory – Deeper Love

Christal Waters – Gypsy Woman

Robin S. – Show me love

Stardust – Music sounds better with You

Praise Cats – Shined On Me

Everything But The Girl – Missing

King Bee – Back By Dope Demand

Snap – Rhythm is a Dancer

En vele anderen…… 
Danceblend boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Danceblend boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danceblend.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danceblend, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danceblend en de eventuele overige kosten om een optreden van Danceblend mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danceblend.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danceblend. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danceblend checken, een gratis optie plaatsen op Danceblend en de boeking(en) van Danceblend voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danceblend, BOEKINGSBUREAU Danceblend, BOEKINGSBURO Danceblend, ENTERTAINMENTBUREAU Danceblend, ENTERTAINMENTBURO Danceblend, ARTIESTENBUREAU Danceblend, BOEKINGSKANTOOR Danceblend, IMPRESARIAAT Danceblend, MUZIEKBURO Danceblend, MUZIEKBUREAU Danceblend, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danceblend, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danceblend, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danceblend.

 

Offerte Danceblend aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag