Corona

Eigenschappen Corona boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Corona boeken?

Corona boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Corona.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Corona.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Corona ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Corona plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Corona

Extra informatie Corona

Biografie Corona
In december 1993 bracht Corona hun debuutsingle The Rhythm of the Night uit, dat 13 weken achtereen op de eerste plaats van de Italiaanse hitlijsten stond. Het duurde echter een Coronaaantal maanden voor het nummer in de rest van Europa werd uitgebracht. Een remix van het nummer bereikte de 6e plaats van de Top 40 in mei 1994. In 1995 verscheen een album Rhythm of the night.

Hoewel de band wilde doen geloven dat de frontvrouw Olga Souza de zangeres van de nummers was, werd The rhythm of the night gezongen door Giovanna Bersola, de rest van het album werd ingezongen door Sandra Chamers.

In 1998 kwam er een tweede album uit, Walking on music, dat uitkwam op het eigen label van Bontempi. Het album bevatte geen hitsingles. In 2000 bracht Olga Souza een derde album, getiteld And Me U uit. Bontempi was op dit album nog slechts co-schrijver van een aantal nummers, maar was verder niet bij de productie betrokken. De bandnaam werd hierop veranderd naar Corona X. Eind 2005 kwam Corona opnieuw in de Italiaanse hitlijsten terecht met het nummer Back in time en eind 2006 bracht De Souza een nieuw nummer uit onder de naam Corona getiteld I’ll be your lady.
Corona boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Corona boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Corona.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Corona, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Corona en de eventuele overige kosten om een optreden van Corona mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Corona.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Corona. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Corona checken, een gratis optie plaatsen op Corona en de boeking(en) van Corona voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Corona, BOEKINGSBUREAU Corona, BOEKINGSBURO Corona, ENTERTAINMENTBUREAU Corona, ENTERTAINMENTBURO Corona, ARTIESTENBUREAU Corona, BOEKINGSKANTOOR Corona, IMPRESARIAAT Corona, MUZIEKBURO Corona, MUZIEKBUREAU Corona, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Corona, ARTIESTENBOEKINGSBURO Corona, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Corona.

 

Offerte Corona aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag