Cartoon

Eigenschappen Cartoon boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
5x 45 min.
Geluid
Incl. A-set (geluid tot ca. 250 p.)

Cartoon boeken?

Cartoon boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cartoon.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cartoon.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cartoon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cartoon plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Cartoon

Cartoon ieder evenement uitstekend in te vullen. Kenmerkend voor het repertoire van de band is hun voorliefde voor ‘muzikale muziek’: Zuid-Amerikaanse nummers, all time classics, country, jaren 60 muziek, jazz en rock & roll worden gecombineerd met nummers uit de hedendaagse popmuziek. Cartoon, een band met oog en oor voor detail. Van verzorgde kleding tot subtiele achtergrondkoortjes; van een eigenzinnige solo tot een harmonieus kwartet. Kortom, een bijzonder veelzijdige band!. Doenja Alexandra (zang, toetsen), Ko van Gorsel (gitaar, toetsen, zang), Martin Jagt (electrische gitaar, basgitaar, zang), René Vreugde (drums, zang).

Cartoon boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Cartoon.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cartoon, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Cartoon en de eventuele overige kosten om een optreden van Cartoon mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cartoon.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Cartoon. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Cartoon checken, een gratis optie plaatsen op Cartoon en de boeking(en) van Cartoon voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Cartoon, BOEKINGSBUREAU Cartoon, BOEKINGSBURO Cartoon, ENTERTAINMENTBUREAU Cartoon, ENTERTAINMENTBURO Cartoon, ARTIESTENBUREAU Cartoon, BOEKINGSKANTOOR Cartoon, IMPRESARIAAT Cartoon, MUZIEKBURO Cartoon, MUZIEKBUREAU Cartoon, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Cartoon, ARTIESTENBOEKINGSBURO Cartoon, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Cartoon.

 

Offerte Cartoon aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag