Brigitte Nijman

Eigenschappen Brigitte Nijman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Brigitte Nijman boeken?

Brigitte Nijman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Brigitte Nijman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Brigitte Nijman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Brigitte Nijman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brigitte Nijman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Brigitte Nijman

Extra informatie Brigitte Nijman

Biografie Brigitte Nijman
Na de Academie voor Lichte Muziek in Hilversum werd Brigitte Nijman aangenomen als leadzangeres bij de theatergroep Jeans en sindsdien is ze onafgebroken te zien in het theater. Ze speelde o.a. in ” Evita”, “The Sound of Music”, “Grease”, “Grace” en “Kunt u me de weg naar Hamelen vertellen, meneer”.

 

Op televisie was Brigitte te gast in o.a.de series “Zo ken ik iemand” en “Luifel Luifel”. Ook leende zij haar stem aan vele tekenfilms en series, waaronder “The King I”,”Hercules” en “Bella” in de “Tweenies”.

Brigitte speelde in seizoen 2006/2007 in “Goud” de jubileum voorstelling van Willeke Alberti. In theaterseizoen 2007/2008 stond Brigitte in de theaterproducties “Musical To The Max” en “A Tribute to the Bee Gees”. Begin 2009 was ze te zien in “No Way To treat a Lady”.

Brigitte treedt regelmatig op met Cor Bakker, ze zingt dan o.a. de mooiere liedjes uit het pop- en musical repertoire.

Ook treedt ze op met verschillende Harmonie Orkesten en is ze regelmatig gastsolist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Brigitte is samen met Laura Vlasblom weer te boeken in de formatie “Back to Waterloo”, a tribute to ABBA.

Ook is ze de Heidi van het eerste uur in “Heidi und die Heino´s”, een komische halfuurtje Duits “erfgoed” Met Tony Neef en Rolf Koster als haar “Heino’s”.

Samen met Tony Neef treedt Brigitte regelmatig op in het duo ” Musicals in Motion” waarin muzikale hoogtepunten uit o.a. Miss Saigon, Evita en Grease langs komen. En ook met de formatie “Your Votes” zingen Brigitte, Tony en Rolf de sterren van de ‘Songfestival’ hemel……

Naast theater , het inspreken van tekenfilms en haar optredens in verschillende samenstellingen is Brigitte dit jaar begonnen met het opnemen van eigen Nederlandstalig repertoire.

Op zoek naar haar eigen muzikale identiteit. Een langgekoesterde wens van Brigitte, na liedjes te hebben geleend van de meest geweldige componisten en artiesten.

Een album staat in de planning maart 2013.
Brigitte Nijman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Brigitte Nijman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Brigitte Nijman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Brigitte Nijman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Brigitte Nijman en de eventuele overige kosten om een optreden van Brigitte Nijman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Brigitte Nijman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Brigitte Nijman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Brigitte Nijman checken, een gratis optie plaatsen op Brigitte Nijman en de boeking(en) van Brigitte Nijman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Brigitte Nijman, BOEKINGSBUREAU Brigitte Nijman, BOEKINGSBURO Brigitte Nijman, ENTERTAINMENTBUREAU Brigitte Nijman, ENTERTAINMENTBURO Brigitte Nijman, ARTIESTENBUREAU Brigitte Nijman, BOEKINGSKANTOOR Brigitte Nijman, IMPRESARIAAT Brigitte Nijman, MUZIEKBURO Brigitte Nijman, MUZIEKBUREAU Brigitte Nijman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Brigitte Nijman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Brigitte Nijman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Brigitte Nijman.

 

Offerte Brigitte Nijman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag