Brigitte Heitzer

Eigenschappen Brigitte Heitzer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Brigitte Heitzer boeken?

Brigitte Heitzer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Brigitte Heitzer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Brigitte Heitzer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Brigitte Heitzer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brigitte Heitzer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Brigitte Heitzer

Extra informatie Brigitte Heitzer

Brigitte werd op 23 Augustus 1979 geboren in Heerlen, Limburg. Ze is actrice en zangeres.
Na het Conservatorium Brussel is ze overgestapt naar de MusicAllfactory en heeft gelijktijdig als contractstudent gestudeerd aan het Conservatorium van Tilburg. Ze heeft zanglessen van Edward Hoepelman en Ingrid Voermans
Tijdens deze studie speelde zij onder andere Contanze in Mozart en Suki in The Witches Of Eastwick. Daarna speelde ze een tijdje in Wiesbaden (Duitsland) als Maria in Maria de Buenos Aires en ook nog in Passion van Joop van den Ende Theaterproducties. Ook speelde ze een hoofdrol in de films Quato en De Valkenvalei, deze laatste werd bekroond met het Laueraat voor de Beste Nederlandse Amateurfilm.
Haar carriere begon in 2004 in Wiesbaden, Duitsland, in de rol van Maria in Astor Piazolla’s Maria De Buenos Aires. Tot Januari 2007 was zij te zien in Beauty and the Beast, waar ze in het ensemble een bord, dorpeling (vrouw met baby) en een servet speelde. Daarnaast was ze ook nog 1e understudy voor de rol van Belle en Babette.Ze was te zien in de musical Tarzan, waar zij 1e understudy Jane was en in het ensemble de rollen van vleesetende plant en gorillavrouwtje had.
Ze deed mee aan het programma Op zoek naar Evita, dat zij heeft gewonnen. De musical Evita volgde, maar aan al het moois komt een eind. Hierna was ze te zien in All shook up/Love me tender waar zij de rol van Nathalie/Ed speelde.
Afgelopen seizoen was ze alternate Pattie in de musical Petticoat en dit seizoen speelt ze de rol van Ellen in Miss Saigon.
Ze is twee keer genomineerd voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol voor haar rol als Evita in de gelijknamige musical en voor haar rol als Nathalie in All Shook Up-Love me tender.

Foto: Janey van Ierland

Brigitte Heitzer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Brigitte Heitzer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Brigitte Heitzer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Brigitte Heitzer en de eventuele overige kosten om een optreden van Brigitte Heitzer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Brigitte Heitzer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Brigitte Heitzer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Brigitte Heitzer checken, een gratis optie plaatsen op Brigitte Heitzer en de boeking(en) van Brigitte Heitzer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Brigitte Heitzer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag