Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bob Ultee boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bob Ultee boeken?

Bob Ultee boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bob Ultee.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bob Ultee.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bob Ultee ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bob Ultee plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bob Ultee

Het ene moment heb je alles, het volgende moment niets
Bob Ultee bouwde zelfstandig een miljoenenbedrijf op met de bekende zeepwinkels Sabon. Hij had het allemaal. Een onderneming die groeide als kool. Een vermogen van honderden miljoenen euro’s – al als dertiger bereikte hij een plek in de top van de Quote 500 Junior. Vrouw en kind. Een gigantische villa met eigen golfbaan – terwijl hij niet eens golfde. Hij leek geboren voor het geluk, tot hij in het tijdsbestek van vier maanden alles kwijtraakte. Hij raakt in conflict met SNS Bank en belandt in een vechtscheiding met zijn vrouw, die zich laat bijstaan door een helderziende en fiscaal adviseur met een bedenkelijke reputatie.Bob Ultee beschrijft hoe het allemaal heeft kunnen gebeuren in zijn boek ‘De Zeepbel’. Van autowasser naar multimiljonair en vervolgens failliet, maar Bob vecht zich terug.In zijn lezingen beschrijft Bob Ultee zijn levensverhaal. Een verhaal vol veerkracht, ondernemerschap, doorzettingsvermogen en omgaan met tegenslagen.

Bob Ultee boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bob Ultee.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bob Ultee, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bob Ultee en de eventuele overige kosten om een optreden van Bob Ultee mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bob Ultee.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bob Ultee. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bob Ultee checken, een gratis optie plaatsen op Bob Ultee en de boeking(en) van Bob Ultee voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bob Ultee, BOEKINGSBUREAU Bob Ultee, BOEKINGSBURO Bob Ultee, ENTERTAINMENTBUREAU Bob Ultee, ENTERTAINMENTBURO Bob Ultee, ARTIESTENBUREAU Bob Ultee, BOEKINGSKANTOOR Bob Ultee, IMPRESARIAAT Bob Ultee, MUZIEKBURO Bob Ultee, MUZIEKBUREAU Bob Ultee, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bob Ultee, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bob Ultee, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bob Ultee.

Offerte Bob Ultee aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag