Plaatshouder

Eigenschappen Olivier Oostelbos boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Olivier Oostelbos boeken?

Olivier Oostelbos boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Olivier Oostelbos.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Olivier Oostelbos.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Olivier Oostelbos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Olivier Oostelbos plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Olivier Oostelbos

Belevingsspecialist
“Als je niet gastvriendelijk kunt zijn in je dienstverlening, zal je nooit in staat zijn om te upgraden naar beleving. Dat kost je op de lange termijn je klanten en je bedrijf.”“Primaire reacties van het personeel versterken gevoelens van ontevredenheid bij de gasten, waardoor er pas écht klachten ontstaan.”“Horecamedewerkers zouden meer gastheer of gastvrouw moeten zijn en minder drankjesbezorger.”Dit zijn enkele uitspraken van Olivier Oostelbos. Olivier is directeur eigenaar van Jelloo bv, een trainingsbureau op het gebied van sfeer beleving. Vanuit die functie heeft Olivier meerdere publicaties achter zijn naam staan, waaronder de boeken “Aan het werk!” en “Klachtvriendelijkheid”. Daarnaast schrijft Olivier structureel blogs voor de RECRON en Misset Horeca.Olivier Oostelbos geeft al ruim 20 jaar trainingen, cursussen en presentaties op het gebied van sfeer beleving. Vanuit die context gelooft Olivier niet in puur informatieve presentaties: “Als je doel is om mensen te inspireren, dan moet je ophouden met bulletpoints lanceren in een donkere zaal! Je moet er juist voor zorgen dat je aan de hand van het thema zoveel mogelijk sfeer creëert en de interactie aangaat met de gasten.”Binnen Jelloo geeft Olivier leiding aan een poule van 12 trainers die structureel cursussen verzorgen binnen het MBO en HBO onderwijs. Daarnaast verzorgt Olivier zelf bedrijfstrainingen omtrent onderwerpen als beleving, gastvriendelijkheid en klachtvriendelijkheid. Zo werd hij de afgelopen jaren ingezet bij bijvoorbeeld Toverland, PostNL en Sportfondsen Nederland.

Olivier Oostelbos boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Olivier Oostelbos.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Olivier Oostelbos, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Olivier Oostelbos en de eventuele overige kosten om een optreden van Olivier Oostelbos mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Olivier Oostelbos.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Olivier Oostelbos. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Olivier Oostelbos checken, een gratis optie plaatsen op Olivier Oostelbos en de boeking(en) van Olivier Oostelbos voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Olivier Oostelbos, BOEKINGSBUREAU Olivier Oostelbos, BOEKINGSBURO Olivier Oostelbos, ENTERTAINMENTBUREAU Olivier Oostelbos, ENTERTAINMENTBURO Olivier Oostelbos, ARTIESTENBUREAU Olivier Oostelbos, BOEKINGSKANTOOR Olivier Oostelbos, IMPRESARIAAT Olivier Oostelbos, MUZIEKBURO Olivier Oostelbos, MUZIEKBUREAU Olivier Oostelbos, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Olivier Oostelbos, ARTIESTENBOEKINGSBURO Olivier Oostelbos, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Olivier Oostelbos.

 

Offerte Olivier Oostelbos aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag