Big Nick

Eigenschappen Big Nick boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
3x 45 min.
Geluid
Op aanvraag

Big Nick boeken?

Big Nick boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Big Nick.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Big Nick.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Big Nick ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Big Nick plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Big Nick

Big Nick, een fascinerende band! Niet alleen omdat ondanks 120 optredens per jaar hun enthousiasme weten te behouden maar vooral door de uiteenlopende karakters binnen de band. Juist dit laatste maakt de band zo uniek maar vooral een hechte club. Om dit te kunnen beoordelen moet je deze band een keer hebben gezien. Kortom een sympathiek clubje mensen met een zeer uiteenlopend repertoire, krachtige vocalen en veel show. Het altijd up to date repertoire en de enthousiaste jonge uitstraling maakt Big Nick uitermate geschikt voor discotheken. Wij beschikken over een krachtige geluidsinstallatie en moderne lichtshow, die garant staat voor een te gekke show. Natuurlijk houden wij rekening met het repertoire wat betreft het soort evenement; kermissen, braderiën, feestenten enz. , wij staan garant voor een oergezellig feest voor jong en oud. Op wat de mooiste dag van je leven moet worden, hoort een band die weet wat feesten is. Zo´n band is Big Nick. Wij hebben een repertoire waarop iedereen lekker uit zijn dak kan gaan. Waarbij wij ook zeker de oudere gasten niet vergeten, die zich gerust aan een tango, engelse wals, of zelfs een veleta kunnen wagen.

Big Nick boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Big Nick.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Big Nick, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Big Nick en de eventuele overige kosten om een optreden van Big Nick mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Big Nick.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Big Nick. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Big Nick checken, een gratis optie plaatsen op Big Nick en de boeking(en) van Big Nick voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Big Nick, BOEKINGSBUREAU Big Nick, BOEKINGSBURO Big Nick, ENTERTAINMENTBUREAU Big Nick, ENTERTAINMENTBURO Big Nick, ARTIESTENBUREAU Big Nick, BOEKINGSKANTOOR Big Nick, IMPRESARIAAT Big Nick, MUZIEKBURO Big Nick, MUZIEKBUREAU Big Nick, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Big Nick, ARTIESTENBOEKINGSBURO Big Nick, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Big Nick.

 

Offerte Big Nick aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag