Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bernard Hammelburg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bernard Hammelburg boeken?

Bernard Hammelburg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bernard Hammelburg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bernard Hammelburg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bernard Hammelburg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bernard Hammelburg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bernard Hammelburg

Meest ervaren Amerika correspondent van Nederland

Met veertig jaar ervaring, is Bernard Hammelburg een veteraan in de wereld van communicatie, nieuws en documentaires. Als oorlogscorrespondent was hij gestationeerd in Vietnam, het Midden-Oosten, Afrika en China, als ooggetuige van historische gebeurtenissen als de Zesdaagse Oorlog, de Yom Kipur Oorlog, de Chinese Culturele Revolutie en de Islamitische Revolutie in Iran. In 1979 werd hij correspondent in de Verenigde Staten voor het Algemeen Dagblad, de NOS en de Vlaamse VRT. Hij was medeoprichter van Dateline Productions Inc., gevestigd in Amsterdam en New York, dat zich toelegt op de productie van documentaires, concerten, internationale coproducties, het geven van communicatietrainingen en advies, en het ontwikkelen van programmaformules. Hij produceerde en regisseerde bijna twintig documentaires, en ontving de Nederlandse Academy Award voor Het verdriet van Enschede, over de vuurwerkramp. Voor het Amerikaanse station Arts Entertainment produceerde hij Anne Frank, het laatste hoofdstuk, een wereldwijd gedistribueerde, onthullende documentaire over vijf tot dan toe ontbrekende tekstvellen uit het beroemde dagboek. Voor PBS en American Public Television produceerde hij recentelijk verschillende concerten: Andiamp, Love from Italy, en Libera in Concert, Hammelburg veroorzaakte grote commotie toen zijn interview met de toenmalige minister van Buitenlandse Zaken, Maxime Verhagen, over een mogelijke verlenging van de missie in Afghanistan, leidde tot de val van het kabinet. Hij is buitenlandcommentator en columnist bij BNR Nieuwsradio, presentator van de wekelijkse talkshow ‘BNR Bernard Hammelburg’ en een regelmatige gastcommentator in Nederlandse en buitenlandse media.

Onderwerpen:

Zijn specialismen zijn het Midden-Oosten en de Verenigde Staten, maar ook de rol van de media in de moderne samenleving. Populair zijn de vergelijkingen die hij maakt tussen de Angelsaksische media en de Germanistische of Teutoonse, waartoe de Nederlandse media behoren. ‘Nederland en het ontberen van een onafhankelijke pers’ was een lezing waarmee hij felle discussies uitlokte. Zijn commentaren op BNR Nieuwsradio over de Amerikaanse verkiezingen hebben inmiddels een trouwe luisterkring. In zijn boek ‘Het Andere Amerika’ (Vassallucci, september 2004) speurt hij naar de oorzaken van het Amerikaanse conservatisme. Vanzelfsprekend gaan veruit de meeste verzoeken over de Verenigde Staten, waar hij langer als correspondent heeft gewerkt dan welke collega dan ook.  Ook de verschillen tussen Amerika (en Amerikanen) en de rest van de wereld is een veelgevraagd onderwerp, vaak toegespitst op bepaalde thema’s als ondernemerschap, marketing en andere culturele verschillen.

Bernard Hammelburg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bernard Hammelburg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bernard Hammelburg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bernard Hammelburg en de eventuele overige kosten om een optreden van Bernard Hammelburg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bernard Hammelburg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bernard Hammelburg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bernard Hammelburg checken, een gratis optie plaatsen op Bernard Hammelburg en de boeking(en) van Bernard Hammelburg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bernard Hammelburg, BOEKINGSBUREAU Bernard Hammelburg, BOEKINGSBURO Bernard Hammelburg, ENTERTAINMENTBUREAU Bernard Hammelburg, ENTERTAINMENTBURO Bernard Hammelburg, ARTIESTENBUREAU Bernard Hammelburg, BOEKINGSKANTOOR Bernard Hammelburg, IMPRESARIAAT Bernard Hammelburg, MUZIEKBURO Bernard Hammelburg, MUZIEKBUREAU Bernard Hammelburg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bernard Hammelburg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bernard Hammelburg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bernard Hammelburg.

 

Offerte Bernard Hammelburg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag