Benjamin Bates

Eigenschappen Benjamin Bates boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Benjamin Bates boeken?

Benjamin Bates boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Benjamin Bates.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Benjamin Bates.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Benjamin Bates ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Benjamin Bates plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Benjamin Bates

Zijn ster is rijzende, maar Benjamin Bates heeft andere ambities dan de nummer 1 van de wereld te worden. Als je het al een ambitie noemt, wil hij muziek maken die, om in zijn termen te blijven, ‘in zijn hoofd valt’. Muziek moet in je hoofd ‘vallen’. Vooral met die laatste zin geeft Benjamin aan waarom N. e. v. e. r. l. e. t. a. n. y. t. h. i. n. g. k. i. l. l. t. h. e. p. l. e. a. s. u. r. e zo een veelzijdig album is geworden, waarop killer dance-tracks (‘MorningGlory’, ‘On By One’) worden afgewisseld met adembenemende ballads, voorzien van een beat (de zomerhit ‘Whole’ en de mini-soundtrack ‘Under’). Daar tussendoor beweegt de artiest zich gracieus en heldhaftig op het koord dat gespannen staat tussen de pijlers van pop en dance. Zingen doet hij ook op ‘Whole’, ‘1972/Welcome To The Future’, ‘Locked Up’, ‘No Angel’, ‘Lost Myself In The Way You Closed Your Eyes’, ‘Thin Time’, ‘Discotheque’, ‘One By One’, ‘Blue Monday’ en Under’, niet geheel onlogisch, getuige de evolutie van DJ naar singer/songwriter, die zijn elektronische roots niet vergeet. Zelf omschrijft hij zijn sound als ‘challenging mainstream dance. ’ Maar zelf houden we het op meer challenging dan mainstream. De rijke, betoverende arrangementen geven kleur aan songs die je op het eerste gehoor kunt mee neuriën, maar daarna pas hun ware aard laten zien, als lokmiddelen om je op een stomende dansvloer te krijgen. Het gaat van popdance naar club, van gitaarrock naar techno en van donkere disco terug naar popdance. A hell of a ride…. Benjamin Bates’ nieuwe single ‘No Angel’ zal op 18 juni overal in Nederland in de winkel liggen. Ook stond bij op Sensation White van 2004.

Benjamin Bates boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Benjamin Bates.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Benjamin Bates, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Benjamin Bates en de eventuele overige kosten om een optreden van Benjamin Bates mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Benjamin Bates.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Benjamin Bates. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Benjamin Bates checken, een gratis optie plaatsen op Benjamin Bates en de boeking(en) van Benjamin Bates voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Benjamin Bates, BOEKINGSBUREAU Benjamin Bates, BOEKINGSBURO Benjamin Bates, ENTERTAINMENTBUREAU Benjamin Bates, ENTERTAINMENTBURO Benjamin Bates, ARTIESTENBUREAU Benjamin Bates, BOEKINGSKANTOOR Benjamin Bates, IMPRESARIAAT Benjamin Bates, MUZIEKBURO Benjamin Bates, MUZIEKBUREAU Benjamin Bates, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Benjamin Bates, ARTIESTENBOEKINGSBURO Benjamin Bates, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Benjamin Bates.

 

Offerte Benjamin Bates aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag