Band Zonder Naam

Eigenschappen Band Zonder Naam boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Band Zonder Naam boeken?

Band Zonder Naam boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Band Zonder Naam.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Band Zonder Naam.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Band Zonder Naam ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Band Zonder Naam plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Band Zonder Naam

Rasechte Volendamse gezelligheid, deze groep is een fenomeen in de Nederlandse muziekbranche. Band Zonder Naam – bestond in 2001 reeds 35 jaar! De Volendamse groep B. Z. N. heeft in die 35 jaar veel naam gemaakt met zeer succesvolle singles en albums, maar ook met het hoge niveau van de live-concerten. Het ‘eigen geluid’ van B. Z. N. , verankerd in de melodieuze zang en de gemakkelijk in het gehoor liggende eigen composities, blijkt een groot publiek aan te spreken in alle bevolkingslagen en alle leeftijden. B. Z. N. scoort hits aan de lopende band. Hits die stuk voor stuk de plezierige eigenschap bezitten niet te verouderen en die op single, muziekcassette en compactdisc moeiteloos goud en platina worden. De geschiedenis van de Band Zonder Naam gaat terug tot in 1966, want toen begon het eigenlijk allemaal in Volendam. Samen met The Cats wordt B. Z. N. wel gezien als dé vertegenwoordiger van de zogeheten palingpop. Het aantal hits dat de Volendamse groep inmiddels achter zijn naam heeft staan is bijna ontelbaar, en nog steeds weten ze keer op keer te scoren. Het is al een tijdje terug, maar velen zullen zich nog de grote hit uit 1976 herinneren. Jan Keizer zong samen met Annie Schilder de superhit ‘Mon Amour’. Later zou Carola Smit de rol van Annie overnemen. Absoluut geen makkelijke opgave, want Annie was bijzonder populair. Nog steeds weet B. Z. N. zich te handhaven in de Nederlandse muziekscène. Regelmatig komen er specials op de televisie en vaak slaagt de band er in om weer met een hit op de proppen te komen. Jan Keizer had even te kampen met gezondheidsproblemen, maar de sympathieke zanger is niet te stoppen. Zijn hartstocht voor muziek en met name het Franse lied is bekend en al moet hij het rustiger aan doen, vooralsnog is daar weinig van te merken.

Band Zonder Naam boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Band Zonder Naam.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Band Zonder Naam, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Band Zonder Naam en de eventuele overige kosten om een optreden van Band Zonder Naam mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Band Zonder Naam.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Band Zonder Naam. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Band Zonder Naam checken, een gratis optie plaatsen op Band Zonder Naam en de boeking(en) van Band Zonder Naam voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Band Zonder Naam, BOEKINGSBUREAU Band Zonder Naam, BOEKINGSBURO Band Zonder Naam, ENTERTAINMENTBUREAU Band Zonder Naam, ENTERTAINMENTBURO Band Zonder Naam, ARTIESTENBUREAU Band Zonder Naam, BOEKINGSKANTOOR Band Zonder Naam, IMPRESARIAAT Band Zonder Naam, MUZIEKBURO Band Zonder Naam, MUZIEKBUREAU Band Zonder Naam, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Band Zonder Naam, ARTIESTENBOEKINGSBURO Band Zonder Naam, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Band Zonder Naam.

 

Offerte Band Zonder Naam aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag