Bade

Eigenschappen Bade boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Bade boeken?

Bade boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bade.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bade.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bade ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bade plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bade

Extra informatie Bade

Biografie Bade
Na The Sheer en Baskerville is Bart van Liemt klaar voor een nieuw avontuur. De energieke frontman uit Haarlem gaat verder met zijn solo project ‘Bade’, een sympathieke gangmaker die pop combineert met elektronische ritmes. De invloeden van zijn Britse helden blijven een onmisbare factor in zijn muziek.

Het afgelopen jaar heeft Bade nieuwe songs geschreven en wordt het tijd om deze vol overgave live te brengen. Hij werkt op dit moment samen met producer Sam Williams, in de Templesound Studios in Oxford, aan de opname van zijn eerste solo plaat. Deze wordt begin 2014 verwacht.
Bade boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bade boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bade.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bade, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bade en de eventuele overige kosten om een optreden van Bade mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bade.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bade. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bade checken, een gratis optie plaatsen op Bade en de boeking(en) van Bade voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bade, BOEKINGSBUREAU Bade, BOEKINGSBURO Bade, ENTERTAINMENTBUREAU Bade, ENTERTAINMENTBURO Bade, ARTIESTENBUREAU Bade, BOEKINGSKANTOOR Bade, IMPRESARIAAT Bade, MUZIEKBURO Bade, MUZIEKBUREAU Bade, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bade, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bade, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bade.

 

Offerte Bade aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag